Evet. Öyleymiş teşekkürlerNormal diye biliyorum. Açılışta kontrolleri yapıyor. Zaten RAM de sıkıntı olsa açılmaz Pc.
Merhaba aynı sorun bendede var bilgisayarı açtıktan sonra CPU LED 1-2 saniye yanıp ardından DRAM 1-2 saniye yanıp sönüyor bilgisayar açılıyor ama bi sorunda yaşamadım ama neden böyle oluyor bende beyaz ışık yanıyor çözümü bulabildinizmi ?Evet. Öyleymiş teşekkürler![]()
Bilgisayar ilk açılışta BIOS tarafından sırasıyla kontrol edilir, arızalı parça varsa bilgisayara görüntü vermez. Bu nedenle kontroller yapılırken LED'ler yanıp sönüyordur. Açılmasında sorun yoksa problem değil.Merhaba aynı sorun bendede var bilgisayarı açtıktan sonra CPU LED 1-2 saniye yanıp ardından DRAM 1-2 saniye yanıp sönüyor bilgisayar açılıyor ama bi sorunda yaşamadım ama neden böyle oluyor bende beyaz ışık yanıyor çözümü bulabildinizmi ?
Merhaba aynı sorun bendede var bilgisayarı açtıktan sonra CPU LED 1-2 saniye yanıp ardından DRAM 1-2 saniye yanıp sönüyor bilgisayar açılıyor ama bi sorunda yaşamadım ama neden böyle oluyor çözümü bulabildinizmi acaba ?
Anladım yalnız bende tek modül 8GB RAM vardı 16 yaptıktan sonra oldu bu ama sistem şuan sıkıntısız çalışıyor bi anormallik yok RAM aynı iksideBilgisayar ilk açılışta BIOS tarafından sırasıyla kontrol edilir, arızalı parça varsa bilgisayara görüntü vermez. Bu nedenle kontroller yapılırken LED'ler yanıp sönüyordur. Açılmasında sorun yoksa problem değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.