- Makaleler
- 21
Aralarından birini seçseydiniz hangisi olurdu? Çok seçiciyim bu parça işlerinde kusura bakmayın hocam.Intenso iyidir. Alınabilir hepsi.
Aralarından birini seçseydiniz hangisi olurdu? Çok seçiciyim bu parça işlerinde kusura bakmayın hocam.Intenso iyidir. Alınabilir hepsi.
Apacer seçerdim ben olsam.Aralarından birini seçseydiniz hangisi olurdu? Çok seçiciyim bu parça işlerinde kusura bakmayın hocam.![]()
Teşekkürler hocam.Apacer seçerdim ben olsam.
hocam barracuda mı yoksa 870 evo mu evo da turbowrite dan dolayı hzıın düştüğünü okudum anlamadım pek. Hdd söküp sistem kuracağım 250 gb olan yeterli olur mu 500 gb mı almalıyım?32 MB, DRAM işlevi gören bir bellek var. Alabiliyorsan sana şu modeli öneririm;
Seagate BarraCuda Q1 SSD, 480 GB, Dahili SSD, 3D QLC NAND Bilgisayar/Dizüstü Bilgisayar Yükseltmesi İçin, 2,5 İnç SATA 6 Gb/sn (ZA480CV1A001) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Seagate BarraCuda Q1 SSD, 480 GB, Dahili SSD, 3D QLC NAND Bilgisayar/Dizüstü Bilgisayar Yükseltmesi İçin, 2,5 İnç SATA 6 Gb/sn (ZA480CV1A001) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
vay be 40 tl nin değerli olduğu zamanlarAçıkcası hocam 40 TL fazla veremiyorum maalesef.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.