Dream Spark Windows alma

Mehmetcannn

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Hesabımı yazıyorum ama onaylanmıyor. Okul hesabı var diyorum o zamanda okulu görmüyor yardım eder misiniz ?

upload_2015-1-16_18-43-46.png

Üniversite öğrencisi misiniz ? Eğer öyleyse .edu uzantılı mailinizi verin Microsoft'a bir sorun kalmaz. Değilseniz lise öğrencileri için işlem nasıl bilmiyorum açıkçasi...

He bu arada o okul hesabi her okulu görmüyor. Okullar ücret karşılığı sisteme üye olup öğrenci ve akademisyenlerine Microsoft programlarini sağlayabiliyor. O okul hesabi bu demek. Liselerde zaten yok böyle bir şey. Türkiye'deki Üniversitelerinse çoğu kayıtlı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet üniversite öğrencisiyim denedim fakat olumlu sonuç alamadım.

Peki hangi üniversitelerde olduğunu nereden öğrenebiliriz?

Orada cikmiyorsa zaten yoktur oradaki universiteler var sadece. Arama yaparak bulabilirsiniz sanirim sadece toplu bir listesi olacagini zannetmiyorum. Ben edu uzantili mailimle uye oldugumda o gun icinde onaylanmis ve visual studio 2013 u indirebilmistim sorunsuz sekilde... Belli bir hata veriyorsa onu soyleyebilir misiniz ?

Arkadaşın dediğinin aksine bazen okulları bulamıyabiliyor. Ben hacettepedeyim bulamamıştı , sonradan nasıl hallettim hatırlamıyorum ama win 8.1 indirdim .Uğraşmaya devam .

Öğrenci kimliğinizin arkalı önlü fotoğrafını atarak kayıt olabilirsiniz. Ben öyle kaydolmuştum.
Bende öyle yapacağım , öğrenci kimliğimin arkalı önlü fotoğrafını çekip atacağım, size ne zaman geldi yolladığınız zamandan sonra ?

Orada cikmiyorsa zaten yoktur oradaki universiteler var sadece. Arama yaparak bulabilirsiniz sanirim sadece toplu bir listesi olacagini zannetmiyorum. Ben edu uzantili mailimle uye oldugumda o gun icinde onaylanmis ve visual studio 2013 u indirebilmistim sorunsuz sekilde... Belli bir hata veriyorsa onu soyleyebilir misiniz ?
Girdiğiniz e-posta adresi bizde kayıtlı değil başka alternatifleri deneyin diyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı