Dreamspark Windows 8.1 Pro key sorunu

Tuncay Güven

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir PC topladım haliyle freedos geldi ben dreamsparktan windows 8.1 key aldım fakat windows'un iso dosyasını oradan indirmedim Microsoft'un uygulamasından indirip USB'ye kurdum windows 8.1 pro'yu fakat dremsparktan aldığım key'i girince şu hatayı alıyorum "Bu anahtar, windows'un bu sürümünü etkinleştirmek için kullanılamaz. Lütfen farklı bir anahtar deneyin. " Bu hatayı alınca korsan key bulup girmek zorunda kaldım ve windows 8 yükledim yine aynı hatayı aldım sorun ne sizce ?

Ve bunu windows 10'a yükseltme şansım var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
DreamSpark'ta verilen key Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümü için geçerli. Sizin kullandığınız Windows 8.1 Pro olduğu için sürüm uyuşmazlığı var bu yüzden key kabul edilmiyor. İso dosyasını DreamSpark sitesinden indirmeniz gerekmektedir. DreamSparktan aldığınız Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümü Windows 10 rezervesi almadı diye biliyorum. Bildiğim kadarıyla rezerve veya güncelleme olarak gelmeyecek. Yine Windows 8.1 gibi ayrı olarak indirip temiz kurulum yapmanız gerekecek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı