Dreamspark Windows Key Nasıl Aktifleştirilir?

Lawyer23

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Dreamspark'dan ücretsiz olarak Windows 8.1 Pro key almak istiyordum. Keyi birkaç gün sonra alacağım. Dedim ki dosyaları indiriyim o zamana kadar, sonra keyi alınca aktifleştiririm.

Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center Burdan indirsem Dreamsparkt'tan alacağım key ile aynı mı? Bunu indirsem keyi aldıktan sonra aktifleştersem olur mu yoksa Dreamspark'da verilen key farklı bir versiyonu mu?

Kendi yaptığımı anlatayım.
Keyimi aldım. Windows 8.1 İndustry Pro.
USB'den boot ettim. Karşıma key menüsü geldi. Dreamspark'tan aldığım keyimi girdim.
Ve aktifleştirildi.

Kendi yaptığımı anlatayım.
Keyimi aldım. Windows 8.1 İndustry Pro.
USB'den boot ettim. Karşıma key menüsü geldi. Dreamspark'tan aldığım keyimi girdim.
Ve aktifleştirildi.
Dosyaları (Iso dosyasını) Dreamspark'tan mı indirdiniz? Üyeliği girmeden indirme ya da key alma kısmına girilmediği için ben de key alana kadar orjinal dosyaları indiriyim dedim, keyi aldıktan sonra aktifleştermek kalsın diye ama aynısı mı diye tereddüte düştüm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı