metaladam
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
Sizlerle başımdan geçen ilginç olayları paylaşacağım.
Dreamspark tan indirdiğim Windows 8.1 i bu (üçüncü) kuruşum.
İlk (iki) kurulumu uefi+ssd ile yaptım son kurulumu ise (ssd) yi yormamak adına normal kurulum ile hdd ye yaptım.
Sorunuma gelecek olursam Windows anlayamadığım nedenden ötürü sapıtıyor.
Gözlemlediğim bazı sorunlar şunlar :
1) İlk kurulumda Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Programlar ve Özellikler/Windows özelliklerini aç veya kapat tan (net freamework 3.5 ) i yükleyemiyor dum , ikinci kurulumda düzeldi.(Belkide aşağıdaki sorunlar oluşunca yükleyememiştim farkında değilim )
2)Windows un bazı bölümleri İngilizce oluyor :
Mesela Bilgisayarıma sağ tıklayınca Yönet ve Özellikler.
Masa üstünde sağ tıklayınca Ekran çözünürlüğü ve Kişiselleştir.
3) Kullanıcı hesaplarına hiçbir şekilde müdahale yapamıyorum.
4)Ağ bağlantılarından Ethernet bağlantıma sağ tıklayıp özelliklere giremiyorum.
5)C : program files klasörüne hiçbir şey kopyalayamıyorum veya yeni klasör oluşturamıyorum gibi gibi.
En son kurulumu yaptıktan sonra daha önceden yüklediğim programları driver ları tek tek yükleyerek gözlemledim şu ana kadar herhangi bir bozulma olmadı.
Önceki yüklemelerde yaptığım fakat bu yüklememde daha yapmadığım tek bir şey kaldı o da (Windows Update) dir.
Şu an Update yapmadan kullanacağım daha önce başına böyle bir olay gelmiş ve çözüm yolunu bulmuş arkadaşlardan yardım istiyorum sorun nerededir acaba ?
Sizlerle başımdan geçen ilginç olayları paylaşacağım.
Dreamspark tan indirdiğim Windows 8.1 i bu (üçüncü) kuruşum.
İlk (iki) kurulumu uefi+ssd ile yaptım son kurulumu ise (ssd) yi yormamak adına normal kurulum ile hdd ye yaptım.
Sorunuma gelecek olursam Windows anlayamadığım nedenden ötürü sapıtıyor.
Gözlemlediğim bazı sorunlar şunlar :
1) İlk kurulumda Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Programlar ve Özellikler/Windows özelliklerini aç veya kapat tan (net freamework 3.5 ) i yükleyemiyor dum , ikinci kurulumda düzeldi.(Belkide aşağıdaki sorunlar oluşunca yükleyememiştim farkında değilim )
2)Windows un bazı bölümleri İngilizce oluyor :
Mesela Bilgisayarıma sağ tıklayınca Yönet ve Özellikler.
Masa üstünde sağ tıklayınca Ekran çözünürlüğü ve Kişiselleştir.
3) Kullanıcı hesaplarına hiçbir şekilde müdahale yapamıyorum.
4)Ağ bağlantılarından Ethernet bağlantıma sağ tıklayıp özelliklere giremiyorum.
5)C : program files klasörüne hiçbir şey kopyalayamıyorum veya yeni klasör oluşturamıyorum gibi gibi.
En son kurulumu yaptıktan sonra daha önceden yüklediğim programları driver ları tek tek yükleyerek gözlemledim şu ana kadar herhangi bir bozulma olmadı.
Önceki yüklemelerde yaptığım fakat bu yüklememde daha yapmadığım tek bir şey kaldı o da (Windows Update) dir.
Şu an Update yapmadan kullanacağım daha önce başına böyle bir olay gelmiş ve çözüm yolunu bulmuş arkadaşlardan yardım istiyorum sorun nerededir acaba ?