Dreamweaver'da Spry Menu Bar seçeneği nerede?

batuhan3707

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 14.58'de spry menu bar adlı seçenekten kutular ekliyor. Benim kullandığım DreamWeaver yeni sürüm olduğu için bunun nereden eklendiğini bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dreamweaver insert menüsünün altında bulunan Spry menüsünü açıyorsun. Ordan kullanacağımız Spry Menü Bar seçeneğini seçiyoruz.
Hocam iyi geceler. Dreamweaver'da sadece kod kullanarak form hazırlamam gerekiyor ama ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Acaba bana yardımcı olabilir misin? İnternette anlatan bir site de bulamadım çok ihtiyacım var. Formun aşağıdakinin aynısı olması gerekiyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-06-14 at 12.47.33 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2019-06-14 at 12.47.33 PM.jpeg
    131,3 KB · Görüntüleme: 102
Hocam iyi geceler. Dreamweaver'da sadece kod kullanarak form hazırlamam gerekiyor ama ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Acaba bana yardımcı olabilir misin? İnternette anlatan bir site de bulamadım çok ihtiyacım var. Formun aşağıdakinin aynısı olması gerekiyor.

uckyu - CodeSandbox şunun gibi bir şey olacaktır.

[/QUOT
Teşekkür ederim ama sadece böyle olmayacak. Sol ve sağ üstteki yuvarlak şekiller, dikdörtgen içindeki logo yazısı, en alttaki 4 şekil ve içinde yazan footer yazıları falan kisacasi hepsinin olması gerekiyor. Rica etsem onları da yapıp atabilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı