Drift L 125 alınır mı?

EmirOzylds

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Boş iş
Motorlarla hiç aram yok, bilmiyorum modellerini. Yazin calisip Drift L almak istiyorum. Motorun bir problemi var mi, pişman eder mi?

Memlekette belediye dağıtmış gibi herkeste ayni motor var o yüzden piyasasi gereksiz yüksek Bajaj'ın daha normal modellerine bakabilirsin veya kırsal alanda yaşıyorsan 10k daha koyarak 250'lik alabilirsin.

Drift L alınır, alternatifi olarak Raider da alınır. Bunların babası CB125F de alınır. Ama hiçbirinde ABS yok ve ABS olmayan motor sürmeyin. Gerekirse bütçe arttır ama en azından ABS'li bir motor al.

Yaş kaç bilmiyorum ama A1 yerine A2 veya A alırsan 200-250cc bandında daha mantıklı modeller önerebiliriz.

Drift L alınır, alternatifi olarak Raider da alınır. Bunların babası CB125F de alınır. Ama hiçbirinde ABS yok ve ABS olmayan motor sürmeyin. Gerekirse bütçe arttır ama en azından ABS'li bir motor al.

Yaş kaç bilmiyorum ama A1 yerine A2 veya a alırsan 200-250CC bandında daha mantıklı modeller önerebiliriz.

A1 alacağım 17 yaşındayım 70 bine ABS'li motor varsa önerebilirseniz iyi olur.

İlk motorunuz ise raider falan almayın, kampana frenli hiçbir motoru almayın. Drift l ikinci elde ucuza alınabilir motor gayet, parçaları bulunuyor ve ucuz.

İlk motorunuz ise raider falan almayın, kampana frenli hiçbir motoru almayın. Drift l ikinci elde ucuza alınabilir motor gayet, parçaları bulunuyor ve ucuz.

A1 alacağım 17 yaşındayım 70 bine ABS'li motor varsa önerebilirseniz iyi olur.
70 bine ABS'li motor bulmak çok çok zor, ikinci el Voge 125R bakabilirsiniz bütçe artarsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı