Drift L alınır mı?

g0k4rk

Hectopat
Daha fazla  
Birçok konuya baktım 90 bin TL geçmeden motor almak istiyorum başlangıç olarak sadece scooter kullandım vitesli almak istiyorum. Drift L düşünüyorum. Ucuz ve güzel olarak kronik sorun var diye gördüm genellikle. Ama emin olamadım. Başka ne gibi önerileriniz vardır? Hız yapabileceğim, yormayan sorun çıkarmadan kullanabileceğim, 125CC olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok konuya baktım 90 bin TL geçmeden motor almak istiyorum başlangıç olarak sadece scooter kullandım vitesli almak istiyorum. Drift L düşünüyorum. Ucuz ve güzel olarak kronik sorun var diye gördüm genellikle. Ama emin olamadım. Başka ne gibi önerileriniz vardır? Hız yapabileceğim, yormayan sorun çıkarmadan kullanabileceğim, 125CC olan?

TVS Raider daha mantıklı.

Hız olarak performans olarak da mı tvs raider önerirsiniz o zaman çünkü baya dolaşırım motorla Hız da önemli şehir dışı da yapacağım ondan merak ediyorum

Uzun yol dediğim 150 250 km arası falan yani maksimum 300 diyeyim ona uygun bir motor lazım.

Hocam TVS Raider hava soğutmalı çok uzun yol yapılacak bir 125'lik motor değil.

Bir de NS125 nasıldır götürürmü ya da fiyat bandını artırmam gerekirmi uzun yol için. Mac 120k 130k diyebilirim eğer artırmam gerekirse.

TVS raider almayın çünkü kampana frenli. Drift l başlangıç için gayet alınabilir, parçaları ucuz ve her yerde bulunuyor. NS 125'de bakılabilir tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı