Drift L alınır mı?

Şu an lavinia Pro var elimde ve temmuz ayında aldım 20 gün sonra 2025 Drift L'ye geçmeyi planlıyorum. Sesi gidişi nasıl 2025 modellerinde bir farklılık var mı tavsiye ediyor musunuz?

Drift L de bazı kronik sorunları var bazı başlangıç motoru olarak almıyorsunuz parçalarını bulmak su içmek kadar kolay bence tcs Raider alın derim görünüşü Drift L'ye göre daha iyi ve performans olarak da.

Drift L de bazı kronik sorunları var bazı başlangıç motoru olarak almıyorsunuz parçalarını bulmak su içmek kadar kolay bence tcs Raider alın derim görünüşü Drift L'ye göre daha iyi ve performans olarak da.

Düşünrceğim hocam ama arada 10 bin TL fark var yaşadığım ilde sıfırları arasında Drift L'nin sesi nasıldır euro 5 Plus sesini etkilemiş midir?

2025 modelini bu yaz almayı düşünüyorum. Acemi olacağım için sıkıntılı olabilir tabiki düşüp kalkmak vs. O yüzden parçası bol ve acemiliğimi atıp 18 de a2 ile daha iyi bir motor almayı planlıyorum. raider 2. el piyasası çok düşüyor ve her yerde parçası yok. Önerir misiniz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı