Drift L mi yoksa Benelli 125-S mi?

montanareyis12

Decapat
Daha fazla  
75 bin TL civarı bütçem var. İlk motorum olacak ve A1 seviyesinde olmasını istiyorum. 2. el Benelli mi yoksa 0 Drift L mi alsam diye arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mondial alınabilir, 125cc piyasasının Tofaş Şahin'i gibi bir şey şuan pazar açısından. :) O bütçede ikinci el bajaj ns 125 bulabilirseniz tavsiye ederim.

75 bin TL civarı bütçem var. İlk motorum olacak ve A1 seviyesinde olmasını istiyorum. 2. el Benelli mi yoksa 0 Drift L mi alsam diye arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

2. el Benelli almak mantıksız olur. Rodajı nasıl tamamlanmış, motor çok zorlanmış mı gibi şeyler olacak ve ilk motorunuz olduğundan bunları görmeniz zor olacak. 0 Drift L şu an daha iyi parçasıda çok bulunuyor. Buna ek olarak 75bin nakit ise 2. el NS125'lere bakmanız daha mantıklı olur 2. el alacağım derseniz. Şu anda piyasanın durumundan temiz bulma ihtimaliniz var ama yine de alırken sadece siz kontrol etmeyin bir exper'e götürün.(tanıdığınız usta yoksa servislerine sorun exper yapıyorlarsa yetkili servislerinde yaptırın.)
NS125 önerme nedenim ise ABS olması ve servis sıkıntılarının olmaması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı