Drift L vs Benelli

Direkt 250CC ile başla. Teorik eğitimleri izle, kapalı alan hakimiyeti için bol bol pratik yap. Boşu boşuna 125CC alıp parana yazık etme.

Alıp satacağım zaten az çok trafik tecrübem falan rahat olsun diye küçük olduğu için rahat hareket ederim.

Alıp satacağım zaten az çok trafik tecrübem falan rahat olsun diye küçük olduğu için rahat hareket ederim.
Hem faizlerin aşırı olduğu, hem de piyasanın durgun olduğu dönemde insanlar 20-30 bin fazla verip taksitle sıfır alma peşindeler. Eğer japon motor almıyorsan satarken zarar edeceksin ve kolay satamayacaksın. Ben o yüzden hala 250cc ile başlamanı öneriyorum. Yine de ille 125cc dersen drift ya da vulture ile başla en azından daha az para vereceğin için zararın az olur.

Hem faizlerin aşırı olduğu, hem de piyasanın durgun olduğu dönemde insanlar 20-30 bin fazla verip taksitle sıfır alma peşindeler. Eğer Japon motor almıyorsan satarken zarar edeceksin ve kolay satamayacaksın. Ben o yüzden hala 250CC ile başlamanı öneriyorum. Yine de ille 125CC dersen drift ya da vulture ile başla en azından daha az para vereceğin için zararın az olur.

250'lik alirsam R25 almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı