Drill Core, Voidu'da 5.60 dolar!

Daha fazla  
Steam'de çıkış fiyatı 10 dolar olan Drill Core oyununu Voidu'dan 5.60 dolara yani 190 tlye alabilirsiniz.

Link: Drill Core - Early Access | Steam | PC Oyunları

Oyun daha yeni çıktı ve daha önce demo festivalinde denemiştim çok keyifli ve güzel bir oyundu. Ben aldım, sizde almak isterseniz 5 dolara değeceğinin güvencesini verebilirim.

Bu arada oyun Steam'de 8.40 dolar üzerinden indirimli satılıyor ki bu da 250 TL ediyor. Voidu genelde dolar TL karışılığı satış yapan bir key sitesi. Ben burada bu oyunun sabit 190 TL'de kalacağını düşünmüyorum, fiyatı Voidu'da artabilir. Almak isterseniz acele etmenizde fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun platformer tarzında, flgeafikleri sevimli. Tesekkürler bilgi için.
Bir de böyle madencilik yapılan tepeden görünüşlü bir madencilik yapılan oyum daha vardı goblinler mi ne vardı oyumda adını hatırlayamadım

Oyun nasıl peki ? 190tl verilir mi.
190 tl değer hocam. Oyunun temel mantığı madencilik ve bulunan madenlerdende ana gemimizi güçlendirmek ve tabi gemiye de silahlar vs eklemek. Her bir alt maden seviyesinde canavarlar geliyor ve her bir alt seviyede de canavarlar çeşitleniyor, artıyor.
Ben demosunu testtetğimde sonuna kadar oynamıştım dediğim gibi 190 tlye şahsen değer ki daha çok yeni özellikler de gelecekmiş geliştiricinin dediğine göre.

Oyun platformer tarzında, flgeafikleri sevimli. Tesekkürler bilgi için.
Bir de böyle madencilik yapılan tepeden görünüşlü bir madencilik yapılan oyum daha vardı goblinler mi ne vardı oyumda adını hatırlayamadım
Ben bu türde madencilik oyunlarını seviyorum ya :D ama sizin dediğinizi tam çıkaramadım.
Bu olabilir mi ? https://store.steampowered.com/app/1603180/Mining_Mechs/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı