Drillciler neden çoğaldı?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Soruyu sorma amacım bugün drillci bir arkadaşlar ile kavga ettim, ve elemanları dövdüğüm için muhtemelen birkaç gün sonra dayak yeme ihtimalim var (kalabalık dolaşıyorlar)

Drillciler neden çoğaldı ve amaçları ne?

Hepsi aynı giyiniyor vücutlarının hiçbir yerleri gözükmüyor yüzlerini bandana veya kar maskesi ile kapatıyorlar en küçüğü 14 yaşında.

Beni çağırın zevkle döverim hepsini.

Kendilerini çete, gangsta falan sanan tipler işte. Ülkede yeni yetme çakma rapciler popüler olunca bunların sayısı da arttı. Onların kliplerinde oyuncak tabancalar falan görmek mümkün. Maskeler vs. de.
İlk cümle için ciddiyim ha. Cidden hoşuma gider 😀

Soruyu sorma amacım bugün drillci bir arkadaşlar ile kavga ettim, ve elemanları dövdüğüm için muhtemelen birkaç gün sonra dayak yeme ihtimalim var (kalabalık dolaşıyorlar)

Hepsi aynı giyiniyor vücutlarının hiçbir yerleri gözükmüyor yüzlerini bandana veya kar maskesi ile kapatıyorlar en küçüğü 14 yaşında.
Çoluk çocuk işte. Ha bu arada 666 eşofmanlı olanını bana sal bağırta bağırta yapıştırırım.

Neler neler var boşver Celal hocam bi tavsiye versin sana.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beni çağırın zevkle döverim hepsini.

Kendilerini çete, gangsta falan sanan tipler işte. Ülkede yeni yetme çakma rapciler popüler olunca bunların sayısı da arttı. Onların kliplerinde oyuncak tabancalar falan görmek mümkün. Maskeler vs. de.
İlk cümle için ciddiyim ha. Cidden hoşuma gider 😀
Hocam bende döve bilirimde sayıları belli değil biraz ürkütüyor, Bazılarında muşta var muşta işi bozuyor.

Çoluk çocuk işte. Ha bu arada 666 eşofmanlı olanını bana sal bağırta bağırta yapıştırırım.
Hocam her çeşit var The North Face, Nike, Puma, Adidas, her türlü marka var, Zaten güldüm diye olay çıktıda gülmemekte elde değil yani.

Hocam teke tekte dayak yersem zaten gam yemem, Zaten mevzu orda başlıyor olayları o arkandan vurup kaçıp bunu adamlıktan sayan cinsten insanlar biraz araştırdımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı