- Makaleler
- 6
@Siberci07 kağıdı falan boş ver. Rüzgarlı bir havada git oraya. Sonrası görsel şölen.
Hocam genelde batı karadenizli olduğum için pek üstelemiyorlar, Ama eğer kavga sırasında polis gelir ise o kadar uzatmam diye düşünüyorum indire bildiğimi indiririm diye düşünüyorum yumruğum iyidir muştayla dahada kolay işim olur 1-2 kişi indirip direkt kaçarım.Üflesen giter boşa alma
Bence sen taşıma polis yakarlarsa zor olur işin
Drill müzik dinledikleri için çok havalı oluyorlarmis fark bu.Kekolardan farkları ne?
Deha ile katlaları para.Drill müzik dinledikleri için çok havalı oluyorlarmis fark bu.
Uçurtma festivali.@Siberci07 kağıdı falan boş ver. Rüzgarlı bir havada git oraya. Sonrası görsel şölen.
Sayıca daha fazla oluyorlar ve illegala meraklı kişiler.Kekolardan farkları ne?
İllegal olarak yaptıkları maks aktivite bakkaldan çikolata çalmak.Sayıca daha fazla oluyorlar ve illegala meraklı kişiler.
Hocam şimdi tipleri tarif edilmez, Yok şöyle yaptım şöyle ettim diyorlar aslında benimde biraz kavga edesim vardı hiç sevmiyorum bunları.@Siberci07 bu kıyafet mevzusunu aşmamız gerekmiyor muydu? Kişinin ifade şekli değil mi? Öyle mutluysa öyle olsun, neticede benim hayatıma kıyafetler tesir etmiyor.
İngiltere, Almanya'da drillciler gerçek bizimkiler burada yan sanayi takılıyorlar onu öğrendim.İllegal olarak yaptıkları maks aktivite bakkaldan çikolata çalmak.
Yok bu da fazla oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.