Samed0303
Decapat
Rüzgarlı havada kavga etsinler benceVantilatör alman lazım.
Rüzgarlı havada kavga etsinler benceVantilatör alman lazım.
Vantilatör alman lazım.
Geri kalanların hepsi bende.Çoluk çocuk işte. Ha bu arada 666 eşofmanlı olanını bana sal bağırta bağırta yapıştırırım.
Drillciler neden çoğaldı ve amaçları ne?
Bunlar pahalı oluyor kağıttan yapabilirsin.Hocam bütçem buna yetiyor bu işe yarar mı ?
Eki Görüntüle 1851030
Üflesen giter boşa almaHocam bütçem buna yetiyor bu işe yarar mı ?
Eki Görüntüle 1851030
Bence sen taşıma polis yakarlarsa zor olur işinBende acaba bir süreliğine taşısam mı diye düşünüyorum bugünkü olayda 5 kişilerdi zar zor dövdüm, Daha fazla olurlarsa problem olur ya da başka bir yoldan eve gidicem bu mantıklı bir seçenek gibi.
Ben giyim tarzlarına güldüm ama cidden gülmemek için zor tuttum bir sırıttım(kolpa atıyorlar birde), 5 kişiler bir birlerinden güç alıyorlar 5 kişinin kilosunu toplasan 300 kg yapmaz.Eğer nefsi müdafaa değilse, kavga etmeden önce konuşmayı deneseydiniz, belki daha çok bilgiye sahip olabilirdiniz. Tatlı dil yılanı deliğinden mi çıkarıyordu? Vardı öyle bir şeyler.
Bilmiyorum kaç kişi tınlar da mesele ortak olduklarınla değil de zıt olduklarınla anlaşabilmekte.
Üflesen dikenciye döner zaten tokata gerek yoköPopüler kültürün köleleri işte,ne beklersin.
Suratına bir toka atsan hepsi Medine dilencisine döner.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.