"Drive_ırql_not_less_or_equal" mavi ekran hatası

Intel® sürücüleriniz ve yazılımınız güncel. Aygıt yöneticisinden yapmak isterdim ama internet üzerinden arama yapmıyor. intel driver supportu hep güncel tutuyorum zaten.​

Intel® sürücüleriniz ve yazılımınız güncel. Aygıt yöneticisinden yapmak isterdim ama internet üzerinden arama yapmıyor. intel driver supportu hep güncel tutuyorum zaten.​

O hiç bir şeyi bulamaz. Aygıt yöneticisinden ağ sürücünüzü güncelleyin. Güncel değil. Yonga seti sürücünüzü de kurun.

PCI\VEN_8086&DEV_06F0&SUBSYS_00748086&REV_00
Çok fazla site var güvenilir mi değil mi bilmiyorum.
Ben de baktım hocam ama dediğiniz gibi güvenilir bir site olduğunu düşündüğüm site bulamadım. @KojiroHyuga04 hocamız da baksın derim.
Hocam sizi bu sıralar çok etiketliyorum, rahatsız oluyorsanız özür dilerim.

Ben de baktım hocam ama dediğiniz gibi güvenilir bir site olduğunu düşündüğüm site bulamadım. @KojiroHyuga04 hocamız da baksın derim.
Hocam sizi bu sıralar çok etiketliyorum, rahatsız oluyorsanız özür dilerim.

Ben de bulamıyorum maalesef sürücü. O gelince bulur. Genellikle sabahları erkenden aktif oluyor.

@The G.O.A.T hocamızın dediği doğrudur Intel Wi-Fi sürücüsünü güncellemeniz gerekiyor sürücünün adı Intel Wi-Fi 6 AX201 kolay gelsin size. Sürücüyü yükledikten sonra sorun düzelecektir.

Artı -1 Eksi
Birazdan bakarım arkadaşlar, yukarı çıkacağım, babama masaj yapmayı bitirdikten sonra.

Bu linkten baştaki sürücüyü indir. .cab uzantılı olarak inecek dosyaları ayıkla öncelikle. Sonrasında Kur Bilgisi yazan dosyalara sağ tık yapıp yükle seçeneğine tıkla. İşlem tamamdır.
Bu arada hatanın sebebi gerçekten de ağ kartı sürücüsü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı