INTELAUDIO\CTLR_DEV_06C8&LINKTYPE_02&DEVTYPE_00&VEN_8086&DEV_AE20&SUBSYS
INTELAUDIO\CTLR_DEV_06C8&LINKTYPE_03&DEVTYPE_00&VEN_8086&DEV_AE30&SUBSYS_
Hocam internette şu şekilde bazı kısımları kırparak arama yaparsanız çıkıyor, driver pack tarzı siteler güvenilir diye biliyorum fakat tam emin olmadığım için direkt site linki atamayacağım, siz bu şekilde aratın internette site güvenilir mi diye araştırın güvenilirse indirin kurun çözülür büyük ihtimal sorununuz, ayrıca Windows Update tüm güncelleştirmeleri yaptınız dime?
Sevgili quarest, canım kardeşim (abim),
Ben her zaman ürünleri Pro lisansıyla satın alarak kullandım ama bugün öğrendim ki bir ürün konusunda destek alınacaksa ürünün üreticisinden ya da ithalatçısından destek alınmalı.
KKTC'de görev yapıyorum, buradaki Online satın alımlarımızı euro üzerinden yapmak zorundayız çünkü KKTC dünyada bürokratik olarak tanınmıyor. Driver Booster 10 Pro için 16 euro ücret ödedim ama bana zarar vermekten başka bir şey yapmadı. Ukalalığımdan oldu çünkü ücretsiz bir şekilde ürün sahibinin sitesinden (Intel) girip sürücü güncellemektense "ben her işi en doğrusunu yaparım, parasından korkmam düzgün olsun" diyerek paramla rezil oldum. Driver pack de aynı şeyi yaptı, temiz kurulum sonrası tavsiye ettiğin driver pack bir sürü yabancı yazılım kurdu, silemediğim bar tarayıcılar kurdu vs. Beni daha çok yordu.
Gece nöbetten çıkmıştım bütün günümü buna ayırmak zorunda kaldım. En sonda temiz kurulum ve doğru üreticinin doğru yazılım desteğiyle üstesinden geldim. Zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkürler, sağlıcakla kalınız.