Driver Booster 9 güvenilir mi?

Yanlış driver yükleyerek böyle özellikler kazandırıyor ekran kartın yanabilir.
Ben bu programı yüklemeden önce SSD'yi optimize edemiyordum ama yükledikten sonra optimize edebildim ama windows SSD'nin güncel olmadığını söyledi yanlış driver yüklüyor bence.Sistemi yavaşlatıyor gözlerimle gördüm programı siler silmez eski hızına döndü.

Yanlış dırayvır değil abi ya, kasayı açtım RTX yazan kart vardı böyle ışıklı müzikli fanları dönüyordu. RTX 9040 TI mi ne yazıyordu, nividya.

Yanlış dırayvır değil abi ya, kasayı açtım RTX yazan kart vardı böyle ışıklı müzikli fanları dönüyordu. RTX 9040 TI mi ne yazıyordu, nividya.
Eeeeee!

Sanal ortamdan donanımlarını değiştirdi, hiç inanmadım.

Ben de yüklemiştim ama maksimum bellek kapasitesini arttırmadı, yalan söylüyorsun.

Kesinlikle yüklemenizi önermem çünkü bilgisayarınız eski hızında çalışmaz daha da yavaş çalışır.Driver update yapacaksanız kendi üreticinizin sitesinden yükleyin böyle programları kullanmayın.

Bunun gibi bazı programlar benim chipset'imi bozmuştu ve bilgisayar çok geç açılıyordu.

Son düzenleme:

Faydasını görende var ama kesin konuşmamak gerekir. Çünkü Eski PC'ler bunu kullanıyor driver bulmakta zorluk çekenler var bu yüzden kullanmış olabilirler.

Faydasını görende var ama kesin konuşmamak gerekir. Çünkü Eski PC'ler bunu kullanıyor driver bulmakta zorluk çekenler var bu yüzden kullanmış olabilirler.
Nasıl faydası var.Diğer bilgisayarlarda da denedim yavaşlattı.Hepsinde yavaşlatıyor.

Belki arka planda bitcoin madenciliği yapıyordur o yüzden yavaşlatıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…