Driver Booster 9 güvenilir mi?

Eeeeee!

Sanal ortamdan donanımlarını değiştirdi, hiç inanmadım.

Ben de yüklemiştim ama maksimum bellek kapasitesini arttırmadı, yalan söylüyorsun.

Kesinlikle yüklemenizi önermem çünkü bilgisayarınız eski hızında çalışmaz daha da yavaş çalışır.Driver update yapacaksanız kendi üreticinizin sitesinden yükleyin böyle programları kullanmayın.

Bunun gibi bazı programlar benim chipset'imi bozmuştu ve bilgisayar çok geç açılıyordu.
Hocam adam senle dalga geçmiş nividia diyor ışıklı mışıklı fln diyor 🤣🤣

Değil, yanlış sürücüler yüklüyor ve sistem stabilitesini bozuyor. Eğer cihazınızda yüklüyse format atmanızı öneririz.

Formata gerek yok bence; üreticinin sayfasına gidip baştan aşağı sürücüleri indirip tek tek kursa çözülür.

Yanlış driver yükleyerek böyle özellikler kazandırıyor ekran kartın yanabilir.
Ben bu programı yüklemeden önce SSD'yi optimize edemiyordum ama yükledikten sonra optimize edebildim ama Windows SSD'nin güncel olmadığını söyledi yanlış driver yüklüyor bence. Sistemi yavaşlatıyor gözlerimle gördüm programı siler silmez eski hızına döndü.

Kardeş cevap vermene değmez; kafadan sallıyor. 😂😂

Güvenilir. Vallahi bak var ya, Allah seni inandirsin 2010 model bilgisayara RTX ekran kartı Driver'i kurdu. Bilgisayar şu an 16 GB ekran kartına sahip. GTA V falan ultrada açıyor, vallahi uçuyor oyun yemin ediyorum. Aynı anda 6 tane GTA V açabiliyorum, yanında Cyberpunk, 5 tane sanal makinede Windows 11, 20 tane de Windows 7 çalıştırıyorum aynı anda. 500GB'lik SATA HDD'yi 5TB M.2 SSD yaptı inanır mısın? 4 GB DDR3 RAM vardı, 64 GB DDR5 RAM yaptı. Bak vallahi hem de bunları bedavaya yapıyor. Bu nedenle buraya sormakla bile vakit kaybetmişsin. İndir hacı, indir. Hemen indir, vakit kaybetme.

Dırayvir bustır mi, nasıl yazılıyordu lan unuttum. Onu indir işte hemen, adamın dibidir hocam. Ertem'in de dediği gibi adam gibi adamdır hocam. Net. Kral yazılım.

Çok güzel sallıyorsun; 4 GB RAM'den 64 GB oldu diyorsun buna inanmamızı bekleme.

Son düzenleme:
Mavi ekranlara bile sebep olabiliyor, yanlış ve eski sürücüler kurabiliyor. Kullanmayın.

Satıcının öğrenmesi gereken bir şey var sanırım.

Abicim bende KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR hatası aşıyorum Driver Booster ile alakası olabilir mi güncel sürümünü kullanıyorum eğer sıkıntılı isede format atamam çünkü nereden baksam 160 GB oyun yüklü ve üşeniyorum ama kernel data hatası aldımda korktum ve HDD sürücüsünü güncelledim şu an düzeldi mi bilmiyorum ama Driver Booster ile alakalımı inan bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı