Driver Booster 9 yüzünden touchpad bozuldu

beydirbey

Hectopat
Makaleler
1
Lenovo Ideapad 3 15ADA05 sahibiyim. Driver Booster 9'dan güncellemelerimi yaptım fakat yapmaz olaydım bu kadar berbat bir program olamaz. Güncellemeyi yapıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Touchpad'in çalışmadığını fark ettim. DDU ile güncellemeleri sildim yine olmadı. Aygıt yöneticisinde kod 10 hatası alıyorum. Klavyeyi devre dışı bırakırsam bilgisayarı yeniden başlattığımda klavyeyi bir daha kullanamaz mıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu driver yükleme programlarını artık kullanmayın ne olur...

Sistem geri yükleme noktası oluşturmuştur, o tarihe geri dönün.

Ben bir ara format atmıştım. İnternet denetleyicisi denilen lanet şeyi bir türlü güncelleyemiyordum. Bu programı indirdim güncelledim buldu ve sorun çözüldü.

Programı kullanmadan önce araştırsaydın keşke. Bu forumda çok kez kullanılmaması gerektiğini belirttik. Sağ üstteki arama yerine yazsan zaten çıkar.

DDU kullanmak sorununu çözmez. DDU ile sadece ekran kartı ve ses kartı sürücülerini kaldırabilirsin. Eğer program geri yükleme noktası oluşturduysa oraya dönebilirsin. Bunun dışında ilgili aygıtın sürücüsünü silip bilgisayarını yeniden başlatarak Windows Update çalıştırmayı deneyebilirsin. İşe yaramıyorsa da pek yapacak bir şey yok, yolun sonu format gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…