Driver Booster kullandıktan sonra touchpad çalışmıyor

Neden harici bir program kullanıyorsunuz ki? Zaten Windows otomatik olarak en güncel sürücüleri bulup yüklüyor.

Eski cihazlardaki sürücüleri bulamayabiliyor ancak üreticinin sitesine gidip sürücüleri yüklemek Driver Booster'dan daha mantıklı. Bazen en son çare bu tip yazılımlar olabiliyor.

Şimdi sıfırladım düzeldi sizden ricam en güncel sürücüleri toplu veya tek tek nasıl kurabilirim ilk defa PC aldım ve üstüne üstelik fd geldi 82K200K6Tx kodlu Ideapad Gaming 3 RTX 3050 Ryzen 5 var ve hani bütün aygıtların nizami çalışmasını istiyorum. Simididen teşekkürler.

Denedim olmadı onları son şans format atıyorum umarım düzelir.

Evet format attım düzeldi belki başka bir şekilde de düzelirdi ama ben temiz olsun istedim umarım kimse böyle programı bir daha kullanmaz teşekkürler.

Şimdi sıfırladım düzeldi sizden ricam en güncel sürücüleri toplu veya tek tek nasıl kurabilirim ilk defa PC aldım ve üstüne üstelik fd geldi 82K200K6Tx kodlu Ideapad Gaming 3 RTX 3050 Ryzen 5 var ve hani bütün aygıtların nizami çalışmasını istiyorum. Simididen teşekkürler.

Evet format attım düzeldi belki başka bir şekilde de düzelirdi ama ben temiz olsun istedim umarım kimse böyle programı bir daha kullanmaz teşekkürler.

Windows Update.

Bilgisayarın sürücülerini bulamadım o modele ve koda. Buradan bulmayı deneyin. Ürünü tespit edin var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı