Driver Booster güncelleştirmesi

Merhabalar, Driver booster programında PRO'ya yükseltme yaptım, orada ki güncellemeleri yapmalı mıyım sizce.?Ne kadar önemliler, ne işe yararlar?

Bu yazılımı kullanmanızı önermiyorum. Sistem ile uyumlu olmayan ya da imzasız sürücüleri yükleyebiliyor.
Visual paketlerini Steam artık oyun yüklediğinizde sunuyor. Steam harici oyun oynuyorsanız bağlantıdan Visual paketlerinin en güncel sürümlerini yükleyebilirsiniz.
Framework paketlerini ise Windows özelliklerini ekle veya değiştir seçeneği ile yükleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver booster kullanırken bir daha düşünün, daha yeni konu. Hangi sürücü yüzünden bu hale geldiyse, ağ sürücüsünü değiştirmeme rağmen düzelmemişti.

Sürücü yükleyici uygulamaları önermiyorum. Bilgisayarımın (Laptopumun) klavyesini kilitlemişti bir ara. Ancak temiz kurulum ile kurtulabilmiştim. Bilgisayarının sitesine gidip oradan sürücüleri indirmen daha sağlıklı.

Evet gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. Driver Pack Solution kullanmıştım bundan yıllar önce. İmleç ekranın yarısına kadar çıkıyor orada kalıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…