Driver Booster güncelleştirmesi

Merhabalar, Driver booster programında PRO'ya yükseltme yaptım, orada ki güncellemeleri yapmalı mıyım sizce.?Ne kadar önemliler, ne işe yararlar?

a.png s.png

Evet. Bu aralar ihtiyacım olmadığından Java DB'yi kaldırdım genellikle MySQL ile uğraşıyorum fakat kaldırınca bile çok şey fark etmedi.
Evet MySQL aralarında en hafif olanı galiba. Ancak MS SQL Server, Postgresql, Oracle DB ve MySQL dördü birden yüklü olunca gerçekten yük biniyor. Özellikle MS SQL Server'i ve Postgresql'i kast ediyorum. 😉

Evet MySQL aralarında en hafif olanı galiba. Ancak MS SQL Server, Postgresql, Oracle DB ve MySQL dördü birden yüklü olunca gerçekten yük biniyor. Özellikle MS SQL Server'i ve Postgresql'i kast ediyorum. 😉
Bir sorum olacak ama bu kadar database ile ne yapıyorsun? (bilmediğimden soruyorum genel olarak ben sunucu kurmaya başladığımdan bir tane yetiyor bana)

Bir sorum olacak ama bu kadar database ile ne yapıyorsun? (bilmediğimden soruyorum genel olarak ben sunucu kurmaya başladığımdan bir tane yetiyor bana)
Hepsinin kendine göre farklılıkları var. Hepsini öğreniyorum. Çünkü iş ilanlarında farklı farklı veritabanları bilmemi istiyorlar. O yüzden. 😄

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı