Driver Booster güncelleştirmesi

Merhabalar, Driver booster programında PRO'ya yükseltme yaptım, orada ki güncellemeleri yapmalı mıyım sizce.?Ne kadar önemliler, ne işe yararlar?

a.png s.png

Aklıma takılan bir konuda şu format attım lan driveri kurdum ekran kartı driveri kurdum sonra windows update sonrasında fare ve kulaklık driveri kurdum sıralama doğru mu sizce chipset ve ses sürücülerine ellemedim
@26318 reis bana biraz yardımcı olur musun yasak değilse özelden falan

Son düzenleme:
İşletim sistemi kurarken zaten çoğu sürücü kuruluyor. Windows 10 son sürüm kullanın bu tip şeylerle uğraşmayın. Boş yere sistemi yoruyorsunuz ve başınıza iş açıyorsunuz. Size sadece ekran kartı ve ses sürücüsü lazım. Diğerleri Windows 10 tarafından kuruluyor ve o kadar da hayati sürücüler değil. Kurulmayan olursa donanım kimliğini paylaşarak bulabilirsiniz veya üstüne sağ tıklayıp sürücüyü güncelle diyebilirsiniz.

399747

@@Mert Ömer Aslan53
İnternete bağlıysanız işletim sistemi kurulumu sırasında yüklüyor. Eğer ilerleyen zamanlarda güncellemek isterseniz anakartınızın sitesinden indirip kurabilirsiniz. Yine de çok gerek olduğunu düşünmüyorum. Mesela bu benim anakartımın sürücüleri.

Yani şöyle demek istiyorsunuz sistem özelliklerim iyi değil ve yüklediğim veritabanı sistemleri dediğiniz gibi sisteme ağır gelmiyor.
Evet. Bu aralar ihtiyacım olmadığından Java DB'yi kaldırdım genellikle MySQL ile uğraşıyorum fakat kaldırınca bile çok şey fark etmedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı