O OnatKara Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 6 25 Mart 2020 #1 Merhaba, bilgisayarımın driverlerini Driver Booster adlı program ile güncelledim ama DxDiag ve aygıt yöneticisine baktığımda güncel gözükmüyordu ama Driver Booster'da güncel gözüküyordu. Ne yapacağım?
Merhaba, bilgisayarımın driverlerini Driver Booster adlı program ile güncelledim ama DxDiag ve aygıt yöneticisine baktığımda güncel gözükmüyordu ama Driver Booster'da güncel gözüküyordu. Ne yapacağım?
darendeliveli Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #11 Pmw dedi: Yapabilir de yapmayabilir de bulduğu ilk driver (eski yeni onun için pek fark etmiyor.) ile virüsü çoğu bilgisayara kuruyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun efedesu dedi: Efendim, yukarida bulunan cevaplara goz gezdirmenizi oneririm. Sayet pek yapmis gibi durmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam Artı 0 Eksi
Pmw dedi: Yapabilir de yapmayabilir de bulduğu ilk driver (eski yeni onun için pek fark etmiyor.) ile virüsü çoğu bilgisayara kuruyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun efedesu dedi: Efendim, yukarida bulunan cevaplara goz gezdirmenizi oneririm. Sayet pek yapmis gibi durmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam