Nagato Uzumaki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 Selamlar, bilgisayarı Driver Booster ile güncelledikten sonra şöyle bir şey oldu. NVIDIA Denetim Masası falan yok oldu. Bulup girmeye çalıştığımda ise şöyle diyor: Bunu nasıl çözerim?
Selamlar, bilgisayarı Driver Booster ile güncelledikten sonra şöyle bir şey oldu. NVIDIA Denetim Masası falan yok oldu. Bulup girmeye çalıştığımda ise şöyle diyor: Bunu nasıl çözerim?
KS KS Nagato Uzumaki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #21 Dümdüz dedi: Bir çok nedeni olabilir, onun için teknik destek bölümünde yeni konu açın. Çoğunlukla ısı kaynaklı oluyor o sorun. Aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretli aygıt var mı bakın, varsa onun donanım kimliklerini paylaşın, güncelleyelim. Genişletmek için tıkla... Şuan konu açamıyorum ve bilgisayarda sesler gitti. Ben bu illetten nasıl kurtulabilirim? Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Bir çok nedeni olabilir, onun için teknik destek bölümünde yeni konu açın. Çoğunlukla ısı kaynaklı oluyor o sorun. Aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretli aygıt var mı bakın, varsa onun donanım kimliklerini paylaşın, güncelleyelim. Genişletmek için tıkla... Şuan konu açamıyorum ve bilgisayarda sesler gitti. Ben bu illetten nasıl kurtulabilirim?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.881 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 8 Ocak 2022 #22 Bu illetten kurtulmak istiyorsan önce verilerini yedekle ve format at. Önemli olanlarını yedekle o yeter. Artı 0 Eksi
Bu illetten kurtulmak istiyorsan önce verilerini yedekle ve format at. Önemli olanlarını yedekle o yeter.
KS KS Nagato Uzumaki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #23 KojiroHyuga04 dedi: Bu illetten kurtulmak istiyorsan önce verilerini yedekle ve format at. Önemli olanlarını yedekle o yeter. Genişletmek için tıkla... Google Earth'da ki şeyler, haritada ki yerler lazım bana. Onları nasıl yedekleyeceğim? Son düzenleme: 8 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Bu illetten kurtulmak istiyorsan önce verilerini yedekle ve format at. Önemli olanlarını yedekle o yeter. Genişletmek için tıkla... Google Earth'da ki şeyler, haritada ki yerler lazım bana. Onları nasıl yedekleyeceğim?