Ideapad Gaming 3 Driver Booster ile sürücüleri güncelledikten sonra touchpad çalışmıyor

burakyilmaz11

Hectopat
Merhabalar. Yukarıda belirttiğim Lenovo laptop modeli bugün elime geçti. İlk başta hiçbir sıkıntı yoktu fakat Driver Booster ile driverlarımı güncelledikten sonra touchpad çalışmamaya başladı. Fare ayarlarında dokunmatik yüzey denilen bölüm de gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz?

Laptop modeli:

Ideapad Gaming 3-15ARH05 laptop - type 82ey​

Kurtarma sekmesinden bilgisayarı sıfırladım, ilk başta lenovo'nun ayarlarında touchpad kilitle özelliği vs vardı. Artık onlar da yok. :(
Lenovo'nun destek sayfalarında gerekli touchpad driverini kurmam gerektiğini söyleniyor fakat dosyayı bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
@Recep Baltaş
Elinizde kurulum usb si var ise format atın yok ise oluşturmaya çalışın.
Ayrıca dedim sıfırlama işe yaramıyor diye.

Kurtarma sekmesinden bilgisayarı sıfırladım, ilk başta Lenovo'nun ayarlarında touchpad kilitle özelliği vs vardı. Artık onlar da yok. :(
Lenovo'nun destek sayfalarında gerekli touchpad driverini kurmam gerektiğini söyleniyor fakat dosyayı bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
@Recep Baltaş

Temiz kurulum yaparsan Windows onları falan getirecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı