İyi günler cümleten. Arkadaşlar sisteme Windows 8.1 yükledim Driver Booster programıyla sürücüleri yüklüyordum ve ekran sürücüsüne geldiğinde ekran görüntüsü kesildi. Sadece başta BIOS ayarlarına girebiliyorum şu anda sistemi açamıyorum nasıl silebilirim bu ekran sürücüsünü?
Şu an da yeniden format atıyorum. Teşekkür ederim herkese bir sorum daha olacak şimdi programdan değil de kendim yükleyeceğim sürücüleri ilk defa yapacağım biraz detaylı bilgi verir misiniz nasıl bulucam bu sürücüleri.
Hiç tuhaf gelmedi niyeyse. Bu program eski ve yanlış sürücüleri kuruyor. Bildiğim tek kesin çözümü de format. Sisteme temiz kurulum yapın, bir daha da bu uygulamayı kullanmayın.
İyi günler cümleten. Arkadaşlar sisteme Windows 8.1 yükledim Driver Booster programıyla sürücüleri yüklüyordum ve ekran sürücüsüne geldiğinde ekran görüntüsü kesildi. Sadece başta BIOS ayarlarına girebiliyorum şu anda sistemi açamıyorum nasıl silebilirim bu ekran sürücüsünü?
Bu arada kardeşim çok büyük hata yaptın bende Driver Booster ile driver güncelledim sonra çöktü ve format attım bu tüp sorunlar bu uygulamadan oluyor kendin yükle format atmak zorundasın.
''bEnDe biR sOrUn çıKmdı knk sEnDe kullan'' diyenler için bir örnek buradan olsun. Güvenli moda girip sürücüleri sileceksiniz ya da USB hazırlayıp format atacaksınız.
Pro sürümü galiba bu özelliği kullanıyor ;
Şu an da yeniden format atıyorum. Teşekkür ederim herkese bir sorum daha olacak şimdi programdan değil de kendim yükleyeceğim sürücüleri ilk defa yapacağım biraz detaylı bilgi verir misiniz nasıl bulucam bu sürücüleri.