PC'ye format attım. Sürücüleri güncelleştirmek için Driver Booster'i indirdim tara dedim ve güncellemeye başladı. Ekran bir kararıp geldi. yükleyip yenisine geçiyordu programda. Sonra sürücüler güncellenirken Driver Booster hakkında bir yazı gördüm çok pişmanım falan diye. Daha bitmemişti yüklenme onu görünce yüklemeyi iptal etmeye çalıştım olmadı Denetim Masası'ndan kaldırdım. Herkes PC'yi yavaşlattığını falan söylüyor. Tamamen yüklenmeden sildim ama yine de bir sorun çıkartmaz değil mi? Bir daha format atmak istemiyorum. Bir de acaba nasıl güncelleştireceğim sürücüleri programsız?
Verdiğim bağlantıya gidip işletim sisteminizi seçin kaç Bit ise. Ardından Download düğmesine basarak sürücüleri indirebilirsiniz. Bütün sürücüleri indirdikten sonra tek tek kurulum yapabiliriz.
Aygıtların yanında sarı ünlem işareti olanlara sağ tıklayıp özellikler deyin. Ayrıntılar - donanım kimliklerini buraya atın. Kopyala - yapıştır olarak atın.
Aygıtların yanında sarı ünlem işareti olanlara sağ tıklayıp özellikler deyin. Ayrıntılar - donanım kimliklerini buraya atın. Kopyala - yapıştır olarak atın.
Hocam neden aynı anda çözmeye çalışıyoruz ki? En güncellerini indirmek varken Windows'un saçmalıklarıyla uğraşmaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Anakartın ve ekran kartının sürücülerini indirmek için internet adresleri varken.
Hocam neden aynı anda çözmeye çalışıyoruz ki? En güncellerini indirmek varken Windows'un saçmalıklarıyla uğraşmaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Anakartın ve ekran kartının sürücülerini indirmek için internet adresleri varken.
Verdiğim bağlantıya gidip işletim sisteminizi seçin kaç Bit ise. Ardından Download düğmesine basarak sürücüleri indirebilirsiniz. Bütün sürücüleri indirdikten sonra tek tek kurulum yapabiliriz.