Driver Booster ile sürücü yükleyip iptal etmek sıkıntı yaratır mı?

Faih1667

Picopat
Daha fazla  
PC'ye format attım. Sürücüleri güncelleştirmek için Driver Booster'i indirdim tara dedim ve güncellemeye başladı. Ekran bir kararıp geldi. yükleyip yenisine geçiyordu programda. Sonra sürücüler güncellenirken Driver Booster hakkında bir yazı gördüm çok pişmanım falan diye. Daha bitmemişti yüklenme onu görünce yüklemeyi iptal etmeye çalıştım olmadı Denetim Masası'ndan kaldırdım. Herkes PC'yi yavaşlattığını falan söylüyor. Tamamen yüklenmeden sildim ama yine de bir sorun çıkartmaz değil mi? Bir daha format atmak istemiyorum. Bir de acaba nasıl güncelleştireceğim sürücüleri programsız?

Verdiğim bağlantıya gidip işletim sisteminizi seçin kaç Bit ise. Ardından Download düğmesine basarak sürücüleri indirebilirsiniz. Bütün sürücüleri indirdikten sonra tek tek kurulum yapabiliriz.

güncelleştirme bulunamadı diyor. Hallettim herşeyi sürücü kurulumuna geçebiliriz

PCI Bellek denetleyicisi , SM Bus denetleyicisi. Diğerlerinde ünlem yok
Aygıtların yanında sarı ünlem işareti olanlara sağ tıklayıp özellikler deyin. Ayrıntılar - donanım kimliklerini buraya atın. Kopyala - yapıştır olarak atın.

Aygıtların yanında sarı ünlem işareti olanlara sağ tıklayıp özellikler deyin. Ayrıntılar - donanım kimliklerini buraya atın. Kopyala - yapıştır olarak atın.

Hocam neden aynı anda çözmeye çalışıyoruz ki? En güncellerini indirmek varken Windows'un saçmalıklarıyla uğraşmaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Anakartın ve ekran kartının sürücülerini indirmek için internet adresleri varken.

Marka web sitelerinde eski sürüm sürücüler olabiliyor.

pcı bellek denetleyicisi
PCI\VEN_8086&DEV_A2A1&SUBSYS_86941043&REV_00
PCI\VEN_8086&DEV_A2A1&SUBSYS_86941043
PCI\VEN_8086&DEV_A2A1&CC_058000
PCI\VEN_8086&DEV_A2A1&CC_0580
sm bus denetleyicisi
PCI\VEN_8086&DEV_A2A3&SUBSYS_86941043&REV_00
PCI\VEN_8086&DEV_A2A3&SUBSYS_86941043
PCI\VEN_8086&DEV_A2A3&CC_0C0500
PCI\VEN_8086&DEV_A2A3&CC_0C05

intel networkden install driversi seçtim modifly seçtim ve yükledim. Şimdi oldu mu?
intel networkden install driversi seçtim modifly seçtim ve yükledim. Şimdi oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…