Driver Booster iyi mi?

Güncelse bir problem yok. Güncelleme gelirse orada göreceksin. İşletim sistemini de güncel tutmaya çalış. Başka driver yok sanırım.

Güncelse bir problem yok. Güncelleme gelirse orada göreceksin. İşletim sistemini de güncel tutmaya çalış. Başka driver yok sanırım.

Abi işletim sistemi zaten guncel Windows 10 Pro Home

Abi sağ ahşa da hep yeşil yaniyor okey mi?

Son düzenleme:
@Sedat Güven 99 kardeşim evet orası turuncu yandığında bir güncelleme geldi demek oluyor. Turuncu olursa girip güncellemeni yaparsın. Daha sonra yeşil oluyor. Ve güncel olduğunu gösteriyor bu da.

Abi sorum var ben i5 3470 Kullanıyorum güncellemek için Intel driver ı kullanıyorum bir sakincası olur mu?

Bu lanet programi kullaniyordum kullanisli olarak bellemistim ama basima gelen olayi anlatayım nasip aptal bir program oldugunu siz anlayin. Formati attim oyunlari yukledik butun programlari yukledik Aygıt Yöneticisi'ni kontrol ettiğimde bir kurulmamis driver oldugunu gordum daha sonra AMD chipset driver oldugunu anladim cunku bir format daha attim neyse bende bu programi kurdum oyun icin gerekli programlar monitor ve lanin yeni bir versiyon driveri oldugunu buldu taratinca bende guncelle dedim. Kurdu PC'ye reset attim PC acilinca agi gormedi. Şasirdim ag baglantilarina girdim Realtek diye bir şey yoktu. Programin icinde ag hatalarini algila filan yaziyor hepsi nafile. Tek tek butun ag altindaki her seyi sildim tekrar yenile dedim hiç bir şey değismedi. BIOS'a girip onborddan ag kartini kapatip tekrar driver kalintilarini taratip ag ile ilgili her seyi silip tekrar BIOS'tan ag kartini acip tekrar baktim yok. Lan ag kartimi bozuldu filan derken BIOS'u sifirladim olmadi. Bu program yanlış driver yukledi dedim yeniden formatladim PC'yi. Disk1'deki 4 bölümü silip tekrar disk olusturup tekrar kurdum formati eksiksiz yaptim ve ag karti hala calismiyordu. Reddit'te bu ag karti gormemesi ile ilgili BIOS pilini cikarmayi onermis ve onu yaptik pat geldi. Oyle bir driver yuklemiski BIOS'a kadar işlemis yaptiği yanlış driver kurulumu. Anakartta ASUS oyle bilinmedin bir anakart değil yanlış kurdugu driver neredeyse dunyanin en populer ag karti ve guncel bir sistem AM5 bir anakart. Ben artik o program ile bir şey kurulan bir sistem gorursem ve o sistemde aptalliklar yasanirsa BIOS piline kadar sökülüp temiz bir Windows kurulana kadar icim rahat etmez. Kotu filan değil rezalet otesi bir program yani. Abi drivermi lazim girin anakartinizin sitesine tek tek indirip kurun 10 dakika kar ederim diye bu programa girip yaratacagini sacmaliklardan uzak durun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı