Driver Booster kullandıktan sonra sistem çok yavaşladı

Rehbere uyarak DDU ile tamamen sildiyseniz ve attığım linkten indirip yönetici olarak çalıştırdıysanız kurulmaması için hiçbir sebep yok. Tam bir hata aldınız mı yoksa sadece kurulamadı mı yazdı?
usta bunu biz güvenli modda mı yapacagız ?
beyler bune ya 2.deneyişim

Dosya Ekleri

• 15766633572925173203921970715808.jpg
    15766633572925173203921970715808.jpg
    822,9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Güvenli modda olsa daha iyi olur fakat olmasa da olur. Siz DDU rehberini yavaş yavaş okuyup sırayla yapın belli ki bir şe
Bir de güvenli modda kaldırmayı deneyin. Normal modda çalıştırırken tüm dosyaları silmemiş olabilir. Güvenli moda alın bilgisayarı ve rehberi tekrar yapın. Sürprizbozandaki ayarları yaptınız değil mi? Programı da rehberin sonundaki linkten indirin.

Güvenli modda olsa daha iyi olur fakat olmasa da olur. Siz DDU rehberini yavaş yavaş okuyup sırayla yapın belli ki bir şe

Bir de güvenli modda kaldırmayı deneyin. Normal modda çalıştırırken tüm dosyaları silmemiş olabilir. Güvenli moda alın bilgisayarı ve rehberi tekrar yapın. Sürprizbozandaki ayarları yaptınız değil mi? Programı da rehberin sonundaki linkten indirin.
sürpriz bozan ney
sürpriz bozan ney
tamamdır yaptım sürpriz bozanı ama nvidia seçeneklerinden hepsini işaretlemiştim ilk sildiğimde bir sorun çıkmaz değilmi?
ve kaldırdım güvenli modda driver yükleyeceğim olmazsa yapacak bişey yok teşekkürler yinede
yüklenmiyor yeni sistem alma zamano geldi bence artık :)))

usta bir de javadan kaynaklı olabilir mi ? driver yüklenmemesi.

Dosya Ekleri

• 15766672916666213272071343396237.jpg
    15766672916666213272071343396237.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
sürpriz bozan ney

tamamdır yaptım sürpriz bozanı ama nvidia seçeneklerinden hepsini işaretlemiştim ilk sildiğimde bir sorun çıkmaz değilmi?
ve kaldırdım güvenli modda driver yükleyeceğim olmazsa yapacak bişey yok teşekkürler yinede
yüklenmiyor yeni sistem alma zamano geldi bence artık :)))

usta bir de javadan kaynaklı olabilir mi ? driver yüklenmemesi.
Bana imzamdaki Steam'den ulaşın Teamviewer ile göz atacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı