Driver Booster kullandıktan sonra touchpad çalışmıyor

ozersesa

Yoctopat
Daha fazla  
Laptop aldım fd Windows yükledim sonra bir delilik yapıp Driver Booster'la güncelleme yaptım touchpad normalde çalışıyordu aygıt yöneticisinde kod 10 hatası veriyor. Windows ayarlardan temiz sifirladim yine çalışmadı. Şimdi format USB ile deniyorum eğer olmazsa ne yapabilirim? Bozuk değil eminim çalışıyordu.

Sistem geri yükleme yaparak eski sürücülere dönebilirsiniz. Sıfırlamadan daha iyi iş yapabilir çünkü sıfırlama yapınca illa sürücüleri silecek diye bir şey yok, sana seçenek sunuyordu. Driver Booster'in ayarlarına bakın belki sürücüyü yedeklemiş olabilir.

Laptop aldım fd Windows yükledim sonra bir delilik yapıp Driver Booster'la güncelleme yaptım touchpad normalde çalışıyordu aygıt yöneticisinde kod 10 hatası veriyor. Windows ayarlardan temiz sifirladim yine çalışmadı. Şimdi format USB ile deniyorum eğer olmazsa ne yapabilirim? Bozuk değil eminim çalışıyordu.

Önünden tuşu ile otomatik kapanamış olasın. FN tuşlarından.

Touchpad in driverlarını silip Google'dan kendi driverı yükle.

Hayır kapalı değil denedim Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bıraktım hala kod 10 Update denedim bulmuyor.

Kaldır deyip yeniden başlat sonrada denetim masasını aç donanım değişikliğini tara ya bas.

Sistem geri yükleme yaparak eski sürücülere dönebilirsiniz. Sıfırlamadan daha iyi iş yapabilir çünkü sıfırlama yapınca illa sürücüleri silecek diye bir şey yok, sana seçenek sunuyordu. Driver Booster'in ayarlarına bakın belki sürücüyü yedeklemiş olabiliben.

Sistem geri yükleme yaparak eski sürücülere dönebilirsiniz. Sıfırlamadan daha iyi iş yapabilir çünkü sıfırlama yapınca illa sürücüleri silecek diye bir şey yok, sana seçenek sunuyordu. Driver Booster'in ayarlarına bakın belki sürücüyü yedeklemiş olabilir.

Ben driver bossterı güncelleme yaptıktan sonra sildim uygulamayı sonra rest oldu touch pad çalışmadı yani ıntertte her şeyi neredeyse denedim simdi Windows 10 format USB var MC indirdiğim onu kuracağım umarım düzelir.

Touchpad in driverlarını silip Google'dan kendi driverı yükle.

Kaldır deyip yeniden başlat sonrada denetim masasını aç donanım değişikliğini tara ya bas.
Denedim olmadı onları son şans format atıyorum umarım düzelir

Dosya Ekleri

• 16676433460103274062221267929962.jpg
    16676433460103274062221267929962.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 104
Ben driver bossterı güncelleme yaptıktan sonra sildim uygulamayı sonra rest oldu touch pad çalışmadı yani ıntertte her şeyi neredeyse denedim simdi Windows 10 format USB var MC indirdiğim onu kuracağım umarım düzelir.

Format atarsanız sürücülerin hepsi silineceğinden dolayı Windows Update touchpad sürücüsü dahil diğer sürücüleri otomatik yükleyecektir. Driver Booster bazı şeylere zarar verdiyse format atmak kökden çözüm olur. Bence bir daha Driver Booster kullanmayın en azından touchpad driverini güncellemek için kullanmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00