Arkadaşımın bilgisayarında Driver Booster kullanmıştım ancak sonradan öğrendim ki eksik sürücü veya yanlış sürücü yükleyebiliyormuş. Bunu öğrendikten sonra Windows ayarlar bölümünden kurtarma bölümüne girerek bilgisayarı sıfırladım, Driver Booster ile yüklenen Driver'lar da silinir mi?
Yanlış sürücü yüklüyor yada bozuk sürücü yüklüyor, daha geçen birisi driver booster kullanarak driver güncellemiş ve sistemde mavi ekran hataları almasına sebep olmuş, incelediğimde ise, realtek, wifi, webcam ve diğer sürücülerine hasar vermiş.
Silinmesi gerekiyor. Sıfırlamadan sonra Malwarebytes ile tarama yapmanızı öneririm. Virüs vb. zararlı yazılım kaldıysa, temizlersiniz. Konu başlığıyla ilgili ise;
Silinmesi gerekiyor. Sıfırlamadan sonra Malwarebytes ile tarama yapmanızı öneririm. Virüs vb. zararlı yazılım kaldıysa, temizlersiniz. Konu başlığıyla ilgili ise;
Bende bir sorun yaşamadım aslında ama azıcık araştırma yaptıktan sonra bu programların ne kadar tehlikeli olduğunu öğrendim ve gözümü korkuttu açıkçası.