Driver Booster kullanılması zararlı mı?

Hocam bir de ekran kartınız Nvidia ise Geforce Experince ile ekran kartı driverlarını yükleyebilirsin. Nvidia'nın resmi programı. Driver Booster gibi sıkıntı çıkarmaz.
Not: Bu program için masaüstü bilgisayarlar da en az GTX 650, laptoplar da ise en az GTX 850M ekran kartı olmalıdır.

Merhaba arkadaşlar benim kuzenimin bir laptopu var. laptop. O bu laptop ta Driver Booster kurmuş. Şu anlık bir sıkıntı göremedim ben. Zaten oyun oynancak bir sistem değil. Sizce böyle kalsa bir sorun teşkil eder mi? Yoksa en yakın vakitte temiz kurulum yapılmalı mı? Virüs falan kapar mı?

Not: Sistem şu an sıkıntısız çalışıyor.

Önermem yanlış driverleri yüklüyor benim de laptopumun ses driverlerini bozmuştu 1 ay ses alamadım.

Hocam bir de ekran kartınız NVIDIA ise GeForce Experience ile ekran kartı driverlarını yükleyebilirsin. NVIDIA'nın resmi programı. Driver Booster gibi sıkıntı çıkarmaz.
Not: Bu program için masaüstü bilgisayarlar da en az GTX 650, laptoplar da ise en az GTX 850M ekran kartı olmalıdır.

Hocam laptopu yukarıda belirttim. Çok zayıf bir sistem. i5 6200u ve UHD 520 var zaten. Genel olarak akıcılıkta da sorun göremedim onun için bir sorayım dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı