Driver Booster önerilmesi yasaklanmalı mı?

Soru net. Technopat üzerinde Driver Booster programının önermesi yasaklanmalı mı?

• Evet.

Oy: 87 57,6%
  • Hayır.

Oy: 6 4,0%
  • Durulduğu kabahat.

Oy: 25 16,6%
  • Hayır gereksiz bir hamle.

Oy: 33 21,9%

• Oy verenlerin toplamı
    151
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani evet aslında önerilmesi sonucu bir uyarı verilebilir. Ama Driver Booster kullananın yasaklanması çok saçma olur onu başından söyleyeyim. Bunu belirtmek istedim çünkü bu dediğiniz kabul görülürse bu sefer insanlar Driver Booster kullananları raporlayacaklardır. Yalnızca önerisine karşın bir uyarıda bulunulacaksa ben varım.

Yani. Zaten genelde bilmeyen kişiler öneriyor. Günde 2-3 kişi önerir en fazla. Fazlaca linç yiyor kişi. Öğrenmiş oluyor bir yandan, bence yasağa gerek yok.

Hocam ben kullanan yasaklansın demedim ki sadece forum üzerinde kullanımı yasaklansın dedim.

Yani. Zaten genelde bilmeyen kişiler öneriyor. Günde 2-3 kişi önerir en fazla. Fazlaca linç yiyor kişi. Öğrenmiş oluyor bir yandan, bence yasağa gerek yok.

Dediğim gibi biraz gereksiz kaçabilecek bir kural olur fakat olur mu olur. Ama olmasa da olur

İşin aslı daha önemli ve gerekli şeyler varken böyle bir adım bence de gereksiz olabilir.

Çoğunlukla yeni gelip konu hakkında pek bilgi sahibi olmayanlar.
Yani mantıklı sanırım.
Hocam ama çoğu kişi de indirme sakın falan diyor zaten bu yüzden yasaklanmasına gerek yok zaten yeni gelecek üye onun yasak olduğunu bilmeden önerecek. Ki şu an yasak değil ama kimse sevmiyor yine de bilmiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…