Yeni PC aldım ve Driver Booster'den güncelleme yaptım ve Visual programlarını yükledim. Ekran kartı ve chipset hariç. Onları kendim kurdum. Sizce bir problem olur mu? Wise Driver care daha mı iyidir veya?
Tek tek aramak ile uğraşmak istemiyorsan temiz format , uğraşırım dersen;
Denetim masasından kaldır sonra bakacağın öncelik klasörler, App data klasörünündeki 3 klasöre de bak IObit klasörlerini sil hepsinden temp klasörünü boşalt. C: İçinden program data klasörünün içinden aynı klasörü sil Windows klasörünün içinden de sil. Kayıt defterinden Driver Booster ve IObit isimlerini arat kayıt defterini açınca yukarıda bul seçeneğine tıkladıktan sonra bul butonuna basınca gelen şeyleri emin olarak sil. Sonra F3 tuşu ile taramaya devam edebilirsin kolaylık sağlar sana. Ama format 10 dk bu işler 1 saat tercih senin.
Otomatik olan Driver programları çöpten ibarettir. Bilgisayarınıza saçma sapan Driver'lar kurar ve sisteme zarar verir.Her zaman elle Driver'ları kurmanızı öneririm. İyi sosyaller.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
www.technopat.net
Ayrıca, Wise'ın böyle bir yazılımı olduğunu yeni öğrendim. Diğerlerine göre çok daha güvendiğim bir geliştiriciydi; güvenim kırılmadı değil.