Çözüldü Driver Booster yükledikten sonra mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Sorun yüklediğin program görünümlü dışkı dostum.

Konu önceki konu kapatıldığı için açıklama kaybolmuş, yazdığı şey "Ben Windows 11 sürücüleri Driver Booster ile güncelledim sonra format attım Windows 10'a geçtim lakin mavi ekranlar devam ediyor" gibi bir şeydi o yüzden bilgi karışıklığı var şu anda

açıkça göründüğü gibi RAM sorunu.

RAM testi yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

+ Ek olarak BIOS sürümünüzü güncelleyin.

XMP açık mı?

Hocam şimdi baktım kusura bakmayın evet XMP açık kapatırsam 2133MHz'e düşüyor RAM'ler.

arkadaşlar bilgi olsun diye yazıyorum windows driwer güncellemesi yaparken driwer boster pogramını kesinlikle kullanmayın belki profesyonel bir kullanıcı sadece eksik bir kaç driweri günceller problem olmaz belki ama tüm eksik görünenen diwerleri bu pogramla güncelleyib pc yi yeniden baişlatırsanız mavi ekran hatası alırsınız bu kaçınılmaz ancak mavi ekranı aldıgınızda tekrar başlat yaptugınızda windows açılabilir lakin zaman pc yi actıgınıgızda yine bu sinir bozucu mavi ekran gelir tüm yüklediginiz driwerlweri lkaldırmak sorun olabilir ve format kaçınılmaz olur tabi pc nizde vürüs yoktur umarım driwer boster pogramını sakın kullanmayın önerim arastırın başka pogram bulun yada kullanıyorsanız windows update ile yapın aslında düşük sistem olan pcler windows bile kullanmayın linux kullanabilirler yada pek güvenli olmasada windows lite sürümler .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı