FFurkanN1

Decapat
Daha fazla  
Bugün az önce video izlerken aniden videoda hafif kasma meydana geldi. Daha sonrasında ise görev çubuğu belirdi ve antivirüs programımın bu uyarıları verdiğini gördüm. Driver Booster programı uzun süredir bilgisayarımda kurulu ama kullandığımı pek hatırlamıyorum. Belki birkaç sürücü indirmiş olabilirim ama hiçbir şekilde güvenlik ile bir sıkıntı yaşamamıştım. Rica etsem bana yardım eder misiniz bu konu hakkında? Bir de bütün virüsleri ücretsiz nasıl temizleyebilirim? Yakın zamanda bilgisayarıma birkaç virüs daha bulaştı, virüs olan benim yüklemediğim bütün programları sildim ama hala emin değilim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (520).png
    Ekran Görüntüsü (520).png
    1 MB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Görüntüsü (521).png
    Ekran Görüntüsü (521).png
    1 MB · Görüntüleme: 66
  • Ekran Görüntüsü (522).png
    Ekran Görüntüsü (522).png
    1 MB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Görüntüsü (523).png
    Ekran Görüntüsü (523).png
    1 MB · Görüntüleme: 59
  • Ekran Görüntüsü (524).png
    Ekran Görüntüsü (524).png
    1 MB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster güvenilir bir yazılım değildir. Gereken sürücüleri kendiniz manuel kurunuz. Ayrıca bilgisayara virüs kurup izin verebilir. Sonuçta yönetici izni var.

Driver Booster'ın şahsen zararlı yazılım da içerdiğini düşünüyorum ancak asıl sıkıntı, bu tarz programlar kesinlikle kullanılmamalı. Çünkü saçma sapan sürücüler kuruyor gidip. Zaten Windows Update gerekli birçok sürücüyü kuruyor.

Geriye ekran kartı sürücüsü, ses kartı sürücüsü falan kalıyor. Bunları da manuel olarak çok rahat kurabilirsiniz. Revo Uninstaller ile kayıt defteri verilerini de silerek kaldırın, sonra Avast dışında bir de Malwarebytes+Kaspersky ile tam tarama yapın.

Ben ücretsiz AV yazılımı olarak Kaspersky Free öneriyorum, gerçekten başarılı bir çözüm.

Teşekkürler.

Driver Booster'ın şahsen zararlı yazılım da içerdiğini düşünüyorum ancak asıl sıkıntı, bu tarz programlar kesinlikle kullanılmamalı. Çünkü saçma sapan sürücüler kuruyor gidip. Zaten Windows Update gerekli birçok sürücüyü kuruyor.

Geriye ekran kartı sürücüsü, ses kartı sürücüsü falan kalıyor. Bunları da manuel olarak çok rahat kurabilirsiniz. Revo Uninstaller ile kayıt defteri verilerini de silerek kaldırın, sonra Avast dışında bir de Malwarebytes+Kaspersky ile tam tarama yapın.

Ben ücretsiz av yazılımı olarak Kaspersky Free öneriyorum, gerçekten başarılı bir çözüm.

Bu orijinal sitemi orijinal sitenin içinde böyle bir şey bulamadım ya da Google arama çubuğu ile de bu siteyi bulamadım.

Son düzenleme:
@FFurkanN1, evet orijinal site bu. Kaspersky Free yazarsanız en üstte çıkıyor. O karşınıza çıkanlar paralı sürümüdür, bu ücretsiz sürümü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı