Driver güncelleme

Alp34

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
218
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bazı kişilerin driver yükleme programları ile driverlarımızı güncellersek bilgisayarda sorun çıkacağını söylüyor. Bu doğru mudur? Eğer değilse internetten bir program buldum lObit'in "Driver Booster" adlı programını. Genelde lObit'e kimse güvenmiyor ama internetten araştırdığımda olumlu şeyler gördüm bir de size sorayım dedim. Eğer driver yükleme programları ile driverlarımızı güncellersek bilgisayarda gerçekten sorunlar çıkıyorsa ben güvenli yoldan sürücülerimi nasıl güncellerim? Şimdiden teşekkürler. :)
 
Hadi ilk yorumun benden:D.Driver Pack solition 14 ile güncelle sen bilgisayarını ben o programı kullandım.Pek de memnun olduğum söylenemez.Ama yinede driver indiriyor.Driver Pack solition daha iyi ve daha güvenilir bence:).
 
Program kullanmadan güncellemenin bir yolu yok mu? Aygıt yöneticisinden yaparsan hep güncel diyor. Ayrıca cihazın kendi sitesinde hep eski driver bulunmakta. Kısacası bu konuda yardımcı olabilecek ve ayrıntılı bilgi verebilecek birisi varsa yardımcı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı