Said Mirza Altaca
Hectopat
Daha fazla
- Anakart
- B450 gaming plus max
- İşlemci
- Ryzen 5 3600
Merhaba öncelikle. AMD RX5500 XT bir ekran kartım var sistemimde gayet iyi olduğunu düşünüyorum işlemcim vesaire R5 3600. normalde AMD Software de 23.4.3 sürümlü driveri kullanıyordum. Her zaman olduğu gibi yeni driver geldiği zaman güncelledim 23.7.1 en son çıkan sürüme optional falanda değil bildiğiniz onaylanmış. Driveri kurduktan sonra ki gün oyuna girdim Valorant CS vesaire droplar oluşmaya başladı şu ana kadar PC aldığımdan beri 2 senedir böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Sonra eski driveri kurdum tekrar gene sonuç aynı oda olmayınca sıfırdan DDU aracılığıyla kökten kaldırdım driverları sıfırdan oncekini kurdum hala aynı sonuç hüsran. Yetmedi PC'ye format attım farklı driverlar vesaire kurdum hala aynı sonuç. Artık sistem kaynaklı bir sorunum oldugunu düşündüm işlemcim normalden bir tık fazla ısınıyordu. Zaten stok fan kullandığım için ona ayar falan çektim düzelttiğim halde o da hala aynı. Yani kısacası neredeyse araştırmayla denemediğim şey kalmadı. Ama nedense hala sonuç aynı rica etsem yardım edebilir misiniz?