Driver Identifier güvenilir mi?

Gördüğüme göre donanım kimliğine göre yazılım bulup isteğe bağlı indirtiyormuş, eski Samsung kameram için kullanacağım. Technopat'ta güvenilir dendiğini gördüm ama emin olmak istiyorum.

3ncu part programlar kullanma.

Gördüğüme göre donanım kimliğine göre yazılım bulup isteğe bağlı indirtiyormuş, eski Samsung kameram için kullanacağım. Technopat'ta güvenilir dendiğini gördüm ama emin olmak istiyorum.

Otomatik driver programlari yanlış yükler ve sistem dosyalarına zarar verir fazla ısima cokmeler gibi.

VP-DC175WB Kamera modeli.
1650559433018.png

Kendi sürücülerinizi kullanmış olduğunuz markaların sitelerinden indirin, sonra başınız ağrımasın.
Yazdığım gibi kamera çok eski, Samsung'un orijinal sitesinden indirdim ama onlar da olmadı.

VP-DC175WB Kamera modeli.Eki Görüntüle 1366474

Yazdığım gibi kamera çok eski, Samsung'un orijinal sitesinden indirdim ama onlar da olmadı.
Sürücü desteği kesilmiştir ama illa ki bir yerlerde eski sürücülerin tutulması gerekirdi, güvenli olduğunu düşündüğün diğer sitelerden indirmeyi deneyebilirsin.

VP-DC175WB Kamera modeli.Eki Görüntüle 1366474

Driver Pack'in sitesi güvenilir oradan zip olarak driver yükleyebilirsiniz.
VP-DC175wb kamera modeli.Eki Görüntüle 1366474

Ayrıca Driver Identifier zararlı site olarak hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı