Gördüğüme göre donanım kimliğine göre yazılım bulup isteğe bağlı indirtiyormuş, eski Samsung kameram için kullanacağım. Technopatta güvenilir dendiğini gördüm ama emin olmak istiyorum.
Gördüğüme göre donanım kimliğine göre yazılım bulup isteğe bağlı indirtiyormuş, eski Samsung kameram için kullanacağım. Technopat'ta güvenilir dendiğini gördüm ama emin olmak istiyorum.
Gördüğüme göre donanım kimliğine göre yazılım bulup isteğe bağlı indirtiyormuş, eski Samsung kameram için kullanacağım. Technopat'ta güvenilir dendiğini gördüm ama emin olmak istiyorum.
Biliyorum. Bu otomatik indirmiyor zaten. Üstelik 9 sene önce olsa da3ncu part programlar kullanma.
Otomatik driver programlari yalnis yükler ve sistem dosyalarına zarar verir Fazla ısima cokmeler gibi
Biliyorum. Bu otomatik indirmiyor zaten. Üstelik 9 sene önce olsa daRecep Baltaş abimin güvenilir dediğini gördüm.yanlış okumuşum.
Kamera dediğim el kamerasıLaptop kullanıyorsan onu modelini Google yazarak kamera driverini indirebilirsin.
Yazdığım gibi kamera çok eski, Samsung'un orijinal sitesinden indirdim ama onlar da olmadı.Kendi sürücülerinizi kullanmış olduğunuz markaların sitelerinden indirin, sonra başınız ağrımasın.
Sürücü desteği kesilmiştir ama illa ki bir yerlerde eski sürücülerin tutulması gerekirdi, güvenli olduğunu düşündüğün diğer sitelerden indirmeyi deneyebilirsin.VP-DC175WB Kamera modeli.Eki Görüntüle 1366474
Yazdığım gibi kamera çok eski, Samsung'un orijinal sitesinden indirdim ama onlar da olmadı.
Driver Pack'in sitesi güvenilir oradan zip olarak driver yükleyebilirsiniz.VP-DC175WB Kamera modeli.Eki Görüntüle 1366474
Yazdığım gibi kamera çok eski, Samsung'un orijinal sitesinden indirdim ama onlar da olmadı.
VP-DC175wb kamera modeli.Eki Görüntüle 1366474
Orada da bulamadım.Driver Pack'in sitesi güvenilir oradan zip olarak driver yükleyebilirsiniz.
Ayrıca Driver Identifier zararlı site olarak hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.