Driver Power State Failure Mavi Ekran Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Kasmmdgr

Centipat
Daha fazla  
Özellikle oyunlardan çıktıktan sonra oyunu kapatırken veya çizim programlarından (AutoCAD) Tab ile başka uygulamaya geçişte donma; donma sonrası mavi ekran alıyorum. Formatı yeni attım driverler kontrol edip. Hepsi günceldir.

GTX960M ekran kartı-SSD mevcut.
Formattan önce de aynı hatayı veriyordu attıktan sonrada.

Minidump dosyası.

Yeni klasör.rar

Son düzenleme:
Format atarken 20H2 yok muydu yoksa bilerek mi 2004 kurdun? Veya ben mi yanlış bakıyorum?

Rehberi uygula ve Windows Update çalıştır. 20H2 sürümü geldiyse güncelleme yap.

BIOS'unu güncelle.

Şimdilik bu kadar yazabildim, semboller tam yüklenmemiş ve detaylı bakamadım. Bir de @Bora Dere @Enes3078 @Assecreed @ViooYa @Murat5038 bakabilirseniz iyi olur.

BIOS güncel değil güncelleyin.

O sistemde Autocad fazla gelebilir uzujn çalışmalarda.
İntel sürücü bulucu yüklü kaldır.

Sorun ekran kartında gözüküyor. DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücülerinizi yükleyin.

Format atarken 20H2 yok muydu yoksa bilerek mi 2004 kurdun? Veya ben mi yanlış bakıyorum?

Rehberi uygula ve Windows Update çalıştır. 20H2 sürümü geldiyse güncelleme yap.

BIOS'unu güncelle.

Şimdilik bu kadar yazabildim, semboller tam yüklenmemiş ve detaylı bakamadım. Bir de @Bora Dere @Enes3078 @Assecreed @ViooYa @Murat5038 bakabilirseniz iyi olur.

20H2 güncellemesi yapılı günceldir. İstemsiz yüklendi 2004.
BIOS güncellemesini yaptım.
Rehberi uyguladım.
Başka yapmam gereken var mı bekelemedemi kalayım?
BIOS güncel değil güncelleyin.

O sistemde AutoCAD fazla gelebilir uzujn çalışmalarda.
Intel sürücü bulucu yüklü kaldır.

Sorun ekran kartında gözüküyor. DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücülerinizi yükleyin.

NVIDIA güncel sürümü yükledigim zaman oyunlarda takılma vs oluyor bende eski sürümünü yükledim ve onu kullanıyorum. Format atmadan en güncelini kullanıyordum ama yine bu hatayı verdi.
Eski sürümünü yüklerken de DDU'yu kullanarak yükledim.
BIOS güncelledim.
Intel sürücü bul yüklü değil. Program kaldırdan baktım yok.

BAŞKA BİŞEY ÖNERİRMİSİNİZ

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı