Driver Power state failure mavi ekran hatası

sacesdd

Decapat
Merhaba, driverlarımı güncelledikten sonra sık sık bu hatayı alıyorum ve yeni okul dönemi de başladığı için bu sorunu acilen çözmem gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Minidump

Apple yazılımını silin. Kamera sürücünüzü kaldırın. VPN, Proxy tarzı bir şey varsa silin.

Cihazınızın modelini söyleyin. Intel Thermal Dynamic Platform sürücünüzü güncelleyelim.

Dosyaları inceledim. Ekran kartı sürücünüz hata vermiş. BIOSdan veri alınamamış. Sanki BIOS sürümünü güncellemeniz de faydanıza olacak.

DDU rehberini uygulkayıp güncel GPU sürücülerinizi yükleyin.
Intel(R) Dynamic ..., Apple yazılımları, gereksiz HP yazılımlarını kaldırın.

Apple yazılımını silin. Kamera sürücünüzü kaldırın. VPN, Proxy tarzı bir şey varsa silin.

Cihazınızın modelini söyleyin. Intel Thermal Dynamic Platform sürücünüzü güncelleyelim.
Öncelikle çok teşekkür ederim. Lakin bilgisayar konusunda çok bilgili değilim Apple yazılımlarını nasıl kaldıracağımı veya hangi hp yazılımının gereksiz olduğunu bilmiyorum maalesef. Yine yardımlarınızı esirgemezseniz çok yardımcı olmuş olursunuz...

OMEN by HP - 15-ce050nz. Cihaz modelini arattığımda HP Support'ta ürünümün modeli bu olarak çıkıyor ama istediğiniz bu mu tam olarak emin değilim.​

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı