"Driver Power State Failure" Mavi Ekran Hatası

Phoxyie

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2015
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

2 gün önce Adobe Premier Pro kullanmaya başladım, ilk başlarda bu BSOD (Blue Screen of Death) hatasını almıyordum. Şimdi ise programı kullanmaya başladıktan 10-15 dk sonra program yanıt vermiyor ve 1DK içinde bilgisayar BSOD hatası veriyor ve sorunun da driver power state failure olduğunu söylüyor.

413143


Driverlarımı güncelledim, hepsini silip tekrar yüklemem bir şey değiştirir mi bilmiyorum. Ama güncellemeden önce de bu hata vardı, güncelledikten sonra da var.


Adobe Premier Pro dışında bu hatayı almadım henüz, umarım almam da, eğer varsa bildiğiniz bir çözüm yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1903 temiz kurulum ile geç. Intel GPU güncelle. Loigtech araçlarını kaldır. Killer güncelle. MSI araçlarını kaldır.

1903 versiyonuna çoktan geçmiştim fakat temiz kurulum gibi bir seçenek işaretlemedim. Intel driver and support assistant ile güncellemeleri yapmıştım zaten, onun dışında avg driver uygulaması intel 100series c230 chipset için yeni güncellemenin mevcut olduğunu söylüyordu ama avg uygulamasını satın almadığım için ordan yükleye basılmıyordu. Intel'in sitesinde de öyle bir güncelleme bulamadım. Onun dışında Intel için her şeyi güncellemiştim. Kaldır dediğiniz araçları tekrar yüklememem mi gerekiyor ?
 
Temiz kurulum rehberi var mı?
 
Ayrıca bilgisayar bana Nahimic gibi ücretli yazılımlar kurulu gelmişti. Windows'u tekrar sıfırdan yüklersem bu yazılımlar silinecek anladığım kadarıyla, onları kurtarmamın bir yolu var mı?

Ek olarak;
Killer güncelle.

Ben kablosuz internet kullanıyorum, onun sürücüleri de intel yani Killer ile hiçbir işim yok ama yine de güncelledim.
413508


Killer'ı kablosuz için kullanabiliyor muyum bulamadım (sanırım donanımsal bir şey) ben de sadece ethernet sürücüsü var.
 
Killer'ı kablosuz için kullanabiliyor muyum? Sanırım donanımsal bir şey. Bende sadece ethernet sürücüsü var.
Hayır sadece ethernet için kullanabilirsin çünkü LAN/Ethernet kartı. Senin wi-fi kartın Intel. Bütün bunlara rağmen güncellemeliydin zaten güncellemişsin de.
 
Windows 10 ürün anahtarımı bilmiyorum.
Temiz kurulum yaparsam D sürücüsündeki dosyalar da silinir mi?
D sürücüsünü silmezseniz ve biçimlendirmezseniz bir şey olmaz. Kurulumda sadece işletim sisteminin kurulu olduğu diski silip biçimlendirmelisin. Ürün anahtarı meselesi için de ürün anahtarınız orijinal kullanıyorsanız zaten anakart üzerine kayıtlıdır yani kurulumda otomatik geçer.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı