Driver Power State Failure mavi ekran

İşletim sistemi
Windows 10

ugandaplay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
MSI GR62VR 6RF Windows 10 Home Single Language (daha önce Pro vardı yine aynı hatayı alıyordum )
i7 6700HQ GTX 1060 cihazımda " bazı " oyunlarda girerken veya girdikten sonra başlarken mavi ekran hatası alıyorum. DUMP dosyalarını buldum kendim inceledim hataları buldum ancak bu hataları ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum, kaldırmak devre dışı bırakmak istemedim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman sürücü ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi fiziksel bir hasar oluşmuş olabilir ekran kartınızda.

Yanık kokusu olmasına gerek yok, yine de bozulma olmuş olabilir.
Çok teşekkurler yardımların için ama sence de saçma değil mi oyununa göre bu hatayı vermesi zorlayan oyunlarda vermiyor düşük bazı oyunlarda veriyor garip yani anlamadım gitti normalde olmuyor sadece oyunlarda

Oyun dışında Intel'in dahili grafik birimi kullanılmakta. Bu yüzden sorun olmuyor olabilir.

Olabilir, oyun optimizasyonu falan da işin içine girince değişik hâller alabiliyor.
büyük ihtimal bazı oyunlarda yazılımsal bir çakışma var bence , şuan gpu stress testine soktum bir sıkıntı yok ısı 70 derece %95 gpu kullanımı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı