Driver programları sorun çıkarır mı?

• Konuyu başlatan ogztrk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.005
O

ogztrk

Ziyaretçi
Ekran kartım eski farkındayım. Windows 8.1.1 format attım AMD'nin sitesinde en son beta driver var ama indirince sürücü kurulmadı diyor.
Intel yonga setini de güncelleyemedim. Recep abinin hazırladığı Windows 8 rehberindeki yöntemle güncellenmiyor.
Otomatik driver bulucu programlar kullanmam uyumsuzluk yaratır mı?

sadasd.png

asdasd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver bulma programı kullanmayın. Chipset için bunu masaüstüne indirin. Çalıştırı açın ve bu dosyayı sürükleyin ve bir boşluk bırakıp -overall yazıp enterleyin. Kurulum bittikten sonra yeniden başlatın. Intel® Download Center
Denetim masasında amd ile ilgili ne varsa kaldır. Ddu ile temizlik yap ve önce 13.1 sürümünü dene.
Legacy

Driver bulma programı kullanmayın. Chipset için bunu masaüstüne indirin. Çalıştırı açın ve bu dosyayı sürükleyin ve bir boşluk bırakıp -overall yazıp enterleyin. Kurulum bittikten sonra yeniden başlatın. Intel® Download Center
Denetim masasında amd ile ilgili ne varsa kaldır. Ddu ile temizlik yap ve önce 13.1 sürümünü dene.
Legacy

İlgin için sağol deneyip sonucu bildireceğim
Şimdi bu en son driver mı? Güncelleme sorunsuz yüklendi teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı