DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Mavi ekran hatası

Monster Abra A7 v12.2 var. 2 haftadır kullanıyorum çok abartı bir yük yoktu Discord ve CS:GO açıktı. Aldığım günden beri her gece oynuyorum aynı şekilde. İlk defa bugün aldım mavi ekranı tam oyunun ortasındayken. 5 sn içinde kapanıp açıldı. Acaba bir sürücü sorunumu var onu anlayamadım.

Ekran kartının sürücüsünü güncelle eğer en günceldeyse bir eski sürümü yükle.

Tekrar mavi ekran alırsanız yeni dosyalarınızı paylaşırsınız. Şu an paylaştığınız dosyada yukarıda denildiği gibi kbdclass sorun çıkartmış yani Keyboard Class Driver. RGB kontrol uygulamasını geçici olarak kullanmayın isterseniz.

Tekrar mavi ekran alırsanız yeni dosyalarınızı paylaşırsınız. Şu an paylaştığınız dosyada yukarıda denildiği gibi kbdclass sorun çıkartmış yani Keyboard Class Driver. RGB kontrol uygulamasını geçici olarak kullanmayın isterseniz.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Monster Abra A7 v12.2 var. 2 haftadır kullanıyorum çok abartı bir yük yoktu Discord ve CS:GO açıktı. Aldığım günden beri her gece oynuyorum aynı şekilde. İlk defa bugün aldım mavi ekranı tam oyunun ortasındayken. 5 sn içinde kapanıp açıldı. Acaba bir sürücü sorunumu var onu anlayamadım.

Hayır notebook klavyesini kullanıyorum.

Hocam beni laptop ta da ubs 3.1 sürücü güncellerken mavi ekran veriyorduç başka portlarda dene klavye yi fakat iki haftadır aynı porta takıpta bu gece başka porta mı taktın onu hatırlamaya çalış
Bir de MSI Afterburner sıcaklıklara ve PC'nin stabil değerlerde mi ona bak sıcaklıklardan dolayı RAM'lar kendini soğutmak için kapatmış olabilir. Laptopunu soğutuvuyla birlikte kullanırsan çok daha iyi olur Monster malzeme kalitesi pek iyi değil parçalar zarar görebilir ısıdan dolayı.

Üreticinden güncel BIOS iste cihaz yeni nesil ve güncellemesi olması lazım.

Hotkey, touchpd sürücünü yükle. Kontrol yazılımını falan kaldır. DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücülerini yükle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam beni laptop ta da ubs 3.1 sürücü güncellerken mavi ekran veriyorduç başka portlarda dene klavye yi fakat iki haftadır aynı porta takıpta bu gece başka porta mı taktın onu hatırlamaya çalış.
Bir de MSI Afterburner sıcaklıklara ve PC'nin stabil değerlerde mi ona bak sıcaklıklardan dolayı RAM'lar kendini soğutmak için kapatmış olabilir. Laptopunu soğutuvuyla birlikte kullanırsan çok daha iyi olur Monster malzeme kalitesi pek iyi değil parçalar zarar görebilir ısıdan dolayı.

Notebookun kendi klavyesini kullanıyorum. Sadece USB2.0 portuna mouse takılı. Aldığımdan beri de aynı böyle kullanıyorum. Her gece aynı yerde aynı şekilde oynuyorum ama en son ne değişti acaba onu merak ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı