DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Mavi ekran hatası

emirhanerenn52

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhabalar herkese. Oyun oynarken aniden mavi ekran alıp cihazım kapandı. Minidump dosyamı linke bırakıyorum.

Intel i5-10300H.
GTX 1650 Ti.

Ekran kartının sürücüsünü güncelle eğer en günceldeyse bir eski sürümü yükle.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Hocam beni laptop ta da ubs 3.1 sürücü güncellerken mavi ekran veriyorduç başka portlarda dene klavye yi fakat iki haftadır aynı porta takıpta bu gece başka porta mı taktın onu hatırlamaya çalış
Bir de MSI Afterburner sıcaklıklara ve PC'nin stabil değerlerde mi ona bak sıcaklıklardan dolayı RAM'lar kendini soğutmak için kapatmış olabilir. Laptopunu soğutuvuyla birlikte kullanırsan çok daha iyi olur Monster malzeme kalitesi pek iyi değil parçalar zarar görebilir ısıdan dolayı.

Üreticinden güncel BIOS iste cihaz yeni nesil ve güncellemesi olması lazım.

Hotkey, touchpd sürücünü yükle. Kontrol yazılımını falan kaldır. DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücülerini yükle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Notebookun kendi klavyesini kullanıyorum. Sadece USB2.0 portuna mouse takılı. Aldığımdan beri de aynı böyle kullanıyorum. Her gece aynı yerde aynı şekilde oynuyorum ama en son ne değişti acaba onu merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…