DRIVER_POWER_STATE_FAILURE mavi ekran hataları

dadaskral

Kilopat
Daha fazla  
Minidump.rar

Direk minidump atıyorum ve bu mavi ekran hatlarından nasıl kurtulacağım hakkında yardım istiyorum. Aldığımdan beri gün yüzü göstermedi bilgisayar.

@Murat5038 Şimdiden teşekkür ederim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'a geçtiysen ve bu hatayı alıyorsan sürücülerinden biri eksik veya yüklenmemiş olabilir.

BIOS günceller misiniz ? Sistem özellikleriniz nedir ?
Biosum son sürümde hocam. En son sürüme güncellemiştim en son.

Windows 10'a geçtiysen ve bu hatayı alıyorsan sürücülerinden biri eksik veya yüklenmemiş olabilir.
kontrol ettim yüklenmemiş ya da yanlış yüklenmiş bir sürücü mevcut değil hocam

Yüklediğin sürücüler bozuk olabilir veya yazılımlar Geri yükleme yapabilme şansın varsa dene bi istersen?

Yüklediğin sürücüler bozuk olabilir veya yazılımlar Geri yükleme yapabilme şansın varsa dene bi istersen?
Hocam geri yüklemek derken ne kastettiniz anlamadım. Ancak bu sorun bilgisayarı aldığımdan beri baş gösteren bir durum. Yani Win 8 de denedim win 10 da farkeden bir şey yok

Hocam geri yüklemek derken ne kastettiniz anlamadım. Ancak bu sorun bilgisayarı aldığımdan beri baş gösteren bir durum. Yani Win 8 de denedim win 10 da farkeden bir şey yok

%90 ihtimal donanımla alakalı bi sorun psu'n sistemine yetersiz kalmış olabilir Sistem özelliklerini atabilirmisin?

%90 ihtimal donanımla alakalı bi sorun psu'n sistemine yetersiz kalmış olabilir Sistem özelliklerini atabilirmisin?
hocam donanım sorunu olduğunu düşünüp servise gönderdğimde hiçbir sıkıntı çıkmamıştı. Az önce belirli programlarla pcyi tarattım bazı sürücülerin güncel olmadığını gösterdi. Ancak başka bir programla tarattığımda her şeyin güncel olduğu yazıyordu. Özelliklerini de az sonra atacam pcnin

Slimdrivers indirip bi tara belki gözünden kaçmış veya gizli driverlar yüklenmemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…